Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek çay bahçeleri ihale edildi

Erdek çay bahçeleri ihale edildi

Çay bahçeleri, bayrama kadar hizmete girecek

Erdek çay bahçelerinin ihalesi yeniden yapıldı. İhaleyi 1.471.551,00 TL`ye, Ankaralı "Tekağaç Yapı İnşaat" kuruluşu aldı. Açık ihaleye İstanbul`dan katılan diğer kuruluş "V Yapı", 1.537.229,00 lira verdi. Cumhuriyet alanındaki beş çay bahçesinin ihalesini alan "Tekağaç"ın Genel Müdürü Erhan Ağaçdan, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile görüştü. Sarı, kuruluşun genel müdürü Ağaçdan`a, proje hakkında makamında ve çay bahçelerinin bulunduğu bölgede bilgi verdi. Sarı, 60 gün teslim süresi bulunup alt yapısı tahta zemin ve çelik konstrüksiyondan oluşacak çay bahçelerinin bayrama yetiştirilmesini isterken, bu konuda kuruluşun genel müdüründen olumlu yanıt aldı.
Erdek çay bahçelerinin ihalesini alan "Tekağaç Yapı İnşaat"ın, Balıkesir Devlet Hastanesi ve Eti Maden İşletmeleri ile Soma başta olmak üzere çeşitli ihaleleri aldığı öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde tek firmanın katılımıyla yapılan çay bahçeleri ihalesi, katılan firmanın eksik belgesi nedeniyle iptal edilmişti.
Haber : Önder Balıkçı



ışık aktaş
4.06.2015 23:23:26
Eğer yetişirse bayram 17 temmuz--Ağustosun 15 den sonra yaz bitiyor.Artık çay bahçelerini sürekli oturanlar kullanırlar.---Yazın ortasında yıkmaya ne gerek vardı--temmuzun başında gelen misafirler nerede oturacaklar.

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı