Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek´e çöp aktarma istasyonu kurulacak

Erdek´e çöp aktarma istasyonu kurulacak

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Bandırma-Erdek karayolu İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün karşısındaki, ?Kademe? denilen bölgede 8,5 dönümlük alanda kurulacak olan istasyon hakkında şu bilgiyi verdi:

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Bandırma-Erdek karayolu İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün karşısındaki, ?Kademe? denilen bölgede 8,5 dönümlük alanda kurulacak olan istasyon hakkında şu bilgiyi verdi:
?Şimdiye kadar ilçemizin çöplerini, Bandırma´daki çöp aktarma istasyonuna götürüyor, oradan da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından alınıyordu. Belediyemize ait araçlarımız, her gün, gidiş-dönüş 45 dakika olmak üzere Bandırma´ya çöp götürmek zorunda kalıyorlardı. Bu durum da hem zaman kaybına, hem de araçlarımızın yıpranmasına yol açıyordu. Şimdi, Erdek´in ?Kademe´ denilen bölgesine ?çöp aktarma istasyonu´ kurulması, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Plan-Bütçe Komisyonu kabul etti. Böylece bu istasyonu kurulması kesinleşti. Erdek´e bu istasyonun yaz aylarına kadar yapılacağını tahmin ediyorum.?
Yapakçı, her gün, Erdek ilçesi sınırları içinden yaz aylarında ortalama 80 ton, kış aylarında ise 15-20 ton çöp toplandığını sözlerine ekledi. Haber : Önder Balıkçı



MUSTAFA NURETTİN DURU
20.02.2021 18:44:48
Bu yazım bilhassa Sayın Sayın Hasan Yapakçı´yadır Mavi ve Yeşilin olduğu güzel Erdeki bitirmek için bundan güzel bir karar alınmazdı RESMEN ERDEĞİN İDAM KARARINI VERDİNİZ Gelen turistler mis gibi çöp kokuları ile şehre giriş yaparlar Sayın Erdek Gazetesi yetkilileri sizler niye eleştiri görevinizi yapmıyor halkın sesi olmuyorsunuz bu kararı vicdanınıza nasıl sindiriyorsunuz birazda tenkit yapın Ben 100 senelik Erdekli Arap Mercanın torunu Grundığ Emekli İthalat Müdürüyüm Yazın Erdekte kışın İstanbulda ikamet ediyorum 75 yaşındayım Erdek Sevdalısıyım mezarımda orda olacak nedense erdekli çöpcüsünden müdürüne kadar çöpü vatandaşın gözüne sokan bir ilçe yoktur Kapıdağın başından çöpü alıp Erdeğin göbeğine koymak kararını kim verdiyse tebriklerimi sunarım Çok güzel yaptınız akşam esen Meltem rüzgarları ile Kurbağlı ve merkez çarşı ne kadar güzel kokar hele o yaz sıcaklarında nefis kokarlar sineği böceği ayrı hele virüste şahane olur Ey Erdek halkı otel işletmecileri Esnaf uyanın Zaten turist yok bekleyin artık mumla erdek girişinde görürsünüz turistleri sizde kaçmayında sonsuz tebrikler teşekkürler Sakın klasik cevap vermeyin efendim teknik tedbirler olacak arıtma yıkama yapılacak diye kendinizi kandırmayın dağın başındaki 3 4 ev rahatsız oldu diye yapılmaz Bandırmaya giderse benzin parası mesai ücreti olmaz diye çevre katliamı yapmayın Bandırmaya altın tepsidemi sundunuz bu kararı yazıklar olsun ERDEK BELEDİYESİNE DÜŞMAN ÇALIŞTIRSAN BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMAZDI Çarşı camiinde bide sela okutun daha güzel olur KARARIN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ DİLEĞİYLE Saygılarım sunarım NURETTİN DURU

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı