Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´e ?Platinum lüks villaları? geliyor

Erdek´e ?Platinum lüks villaları? geliyor

Erdek´te yapımı Platinum İnşaat ve Mak Emlak ortaklığı ile süren 24 lüks villanın tanıtımı için basın toplantısı yapıldı.

 Grand Asya Oteli salonunda gerçekleşen toplantıya İstanbullu firma Platinum´un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altun ve yöneticileri, 6 yıldır Bandırma´da faaliyet gösteren Mak Emlak´ın kurucusu ve genel müdürü Ertan Mak ile yöneticileri katıldı. Toplantıda, Erdek Zeytinli Mahallesi´nde, Bandırma-Erdek yolu yakınında yapımlarına üç ay önce başlanan ? Akıllı Erdek Platinum Villaları? hakkında bilgileri, Mak Emlak İnşaat Genel Müdürü Ertan Mak ve Platinum İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Altun verdi. Her iki kuruluşun yöneticileri, söz konusu villalar kompleksinin, Erdek´te bugün hiç yapılmayan şekilde modern bir konseptte, havuzlarıyla birlikte tamamlanacağını, 12 villanın kaba inşaatının tamamlandığını, villaları eylül-ekim bitirmeyi plânladıklarını belirtirken, şunları söylediler:
?Villalarımızdan denize iniş, asansörlü sistemle sağlanacak. Villalarımıza büyük ilgi var. Şu ana dek villaların % 35 oranında toprak satışı gerçekleşti. Bu villalarımızı Almanya´dan gurbetçi vatandaşlarımızın yanı sıra İstanbul ve Bandırma´dan kişiler aldılar. Villaların satışları, büyüklüklerine göre 900 bin lira ile 1 milyon 300 bin lira arasında yapılıyor. Villalarımızı, Erdek´e değer katması düşüncesiyle, her çeşit ayrıntısına özen göstererek inşa ediyoruz. Çünkü bizler, Erdek sevdalısıyız.?
Yöneticiler, isteyen vatandaşların, şantiyeye gelip, villalar hakkında görerek bilgi sahibi olabileceklerini sözlerine eklediler.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli