Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek´e yeni bir ?Balık Market? açıldı

Erdek´e yeni bir ?Balık Market? açıldı

Sarbay Balık Market Erdek´te hizmet vermeye başladı.

Yalı Mahallesi Neyyire Sıtkı Caddesi´nde hizmet vermeye başlayan ?Balık Market?in işletmeciliğini Abdullah Sarbay yapıyor. 

Vatandaşlara her gün taze balık sözü veren Sarbay, istediğiniz balığı temizleyip isterseniz tavalık ister fırınlık yada mangallık olarak hazırlayıp beğeninize sunuyor. Evde balık temizleyip pişirmenin kadınlar için büyük sorun olduğunun altını çizen Sarbay, seçilen balıkların müşterilerimizin isteğine göre temizlenip pişirilip evlere paket servis yaptıklarını söyledi.
İşletme sahibi Abdullah Sarbay "Erdek´te yıllardır balık tekne işletmeciliği yapmış bir aile olarak halkımıza en iyi hizmeti vermek ilçemize her çeşit deniz ürününü sunabilmek için özel gayret gösteriyoruz. Halkımızın istediği ve bulamadığı her türlü balığı tüketiciye ulaştırmak için böyle büyük bir balık market açtık. Sarbay Balık Market olarak halkımızın deniz ürünlerinden yeterince faydalanmalarını istiyoruz. Fiyatlarımızda bu yüzden keseye uygun oluyor. Vatandaşa ucuz ve taze balık yedirebilmek adına hizmet veriyoruz. Gelen müşterimizin isteğine göre pişmiş yada çiğ her çeşit balık satışımız mevcuttur. Kendimizin yemediği evimize sokmadığımız hiç bir balığı tezgahımıza koymayız. Biz bu işte iddialıyız günlük taze ve ucuz balık yemek isteyen tüm vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz." diye konuştu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli