Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´e yeni kaymakam atandı

Erdek´e yeni kaymakam atandı

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Kocaeli Vali Yardımcılığına atandı.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Kocaeli Vali Yardımcılığına  atandı. Erdek´in yeni kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy oldu.

Bugünkü Resmi Gazete´de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Erdek Kaymakamı değiştirildi. Kaymakam Ekrem Çalık Kocaeli Vali Yardımcılığına atanırken, Erdek Kaymakamlığına ise Kastamonu İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy getirildi.

Yeni Erdek Gazetesi olarak 2017 yılından beri Erdek´te başarılı bir şekilde görevini yürüten Ekrem Çalık´a yeni görevinde başarılar dileriz.

 ABDULLAH ATAKAN ATASOY KİMDİR?

 1974 yılında Çorum´da doğan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, babası İsmail Atasoy´un Mülki İdare Amiri olarak görev yapması nedeni ile ilköğrenimi Van, orta ve lise öğrenimini Mersin´de tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2001 yılında mezun olan Atasoy, Ankara Barosunda avukatlık stajını tamamlamış olup, Adalet Bakanlığından noterlik belgesini almıştır. İçişleri Bakanlığı´nın açtığı kaymakamlık sınavında başarılı olarak Kütahya Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Kastamonu İhsangazi ve Antalya Elmalı Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunan Kaymakam Atasoy, Kaymakam adaylığı döneminde yabancı dil eğitimini İngiltere´de Leicester Üniversitesinde tamamladıktan sonra 91´inci dönem kaymakam adaylığı kursunu üstün başarı derecesi ile tamamlayıp, kura ile Yozgat Kadışehri ilçesine, ardından Kırşehir Akçakent ilçesine Akçakent ilçesinde görev yaptığı dönemde uzun bir süre vekaleten Kırşehir Çiçekdağı ilçesinde görev yapmış olup ardından Erzurum Narman ve Muş Malazgirt Kaymakamlığı görevlerini yapmıştır. İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan 28/06/2015 tarih ve 2015/398 sayılı kararname ile Kastamonu İli İnebolu ilçesine Kaymakam olarak atandı. 07 Ocak 2020 tarihli ve 31001 sayılı Resmi Gazete yayınlanan İçişleri Bakanlığının 30.11.2019 sayılı ve 2019/1 sayılı Kararı ile 1. Sınıf Mülki İdare Amirliğine yükseltilmiştir.İngilizce öğretmeni Özge Atasoy ile evli ve Zeynep isminde bir kız çocuğu olan Kaymakamımız iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek yeni kaymakam atandı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli