Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek´i başarıyla temsil ediyorlar

Erdek´i başarıyla temsil ediyorlar

Aleyna Karaca, Yüksek Atlama branşın da Türkiye Şampiyonu oldu.

Aleyna Karaca, Yüksek Atlama branşın da Türkiye Şampiyonu oldu.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 2-3-4 Temmuz 2021 tarihlerinde Kütahya´da gerçekleşen U-18 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası´na katıldı.
Yarışmalara Kulübün Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile birlikte giden sporcular güzel dereceler elde etti.
Sporculardan Aleyna Karaca Yüksek Atlama branşında Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. 

Aleyna bu başarısıyla 14 Ağustos 2021 tarihinde Kraljevo/Sırbistan´da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası´nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.
Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile Sırbistan´a gidecek olan Aleyna Karaca, buradan en iyi derecelerle dönmek istediğini açıkladı.
Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ise; Kütahya´da yapılan U-18 Türkiye Şampiyonası´nı en iyi şekilde bitirdik. Aşırı sıcak havaya rağmen sporcularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Sporcum Aleyna Karaca Yüksek Atlama Türkiye Şampiyonu olup, Sırbistan´da yapılacak olan Balkan Şampiyonası´nda ülkemizi temsil etme hakkını kazandı. Bir aksilik olmazsa Ağustos ayında Sırbistan´da güzel bir yarışma çıkarmayı hedefliyoruz. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli