Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´in başarılı atletleri çalışmalarını evde sürdürüyor

Erdek´in başarılı atletleri çalışmalarını evde sürdürüyor

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları çalışmalarını evlerinde devam ettiriyor.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları çalışmalarını evlerinde devam ettiriyor.
Atletizm Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan ile Yeni Erdek Gazetesi olarak Face Time görüşme gerçekleştirildi.
Face Time aracılığıyla gazetemize konuşan Atletizm Milli Takım Antrenörü ve Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, korona virüsten kaçınmak için evde izole geçirilen günlerde sporcularını online takip ettiğini söyledi.
Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle evlerinde kalan sporcularının egzersizlerine evde devam ettiklerini aktaran Gülhan, sporcularını her gün online takip ettiğini bildirdi.
Sporcularıyla sürekli iletişim halinde olduğunu kaydeden Gülhan "Virüs salgınından dolayı turnuvalar iptal edilmeseydi normalde bu dönemlerde çok sayıda yarışmalara katılacaktık. Ancak biz yarın yarışmalar olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
Sporcularının evlerinde antrenmanlarını yaptıklarını, kendisinin de, online antrenman desteği verdiğini anlatan Gülhan ?Sporcularım her gün yaptıkları antrenmanların videolarını benimle paylaşıyorlar 

Hepsinin videolarını tek tek inceliyorum. Eksik gördüğüm konularda hemen online bağlantı kurup düzeltmeler yapıyorum. Bu online Face Time görüşmeleri yeri geliyor bireysel, yeri geliyor 3-4 kişilik gruplar halinde yapıyoruz.? diye konuştu.
Gülhan: "Evde olmak spor yapmaya engel değildir"
Bu salgın sürecinin ülke olarak en kısa zamanda atlatılacağına inancının tam olduğuna vurgu yapan Gülhan ?Devletimiz bu yönde önemli çalışmalar yapmaktadır. Salgın süreci bittiği zaman önümüzde yine çok önemli yarışmalar alacaktır. Bunun için tüm sporcularım formlarını muhafaza etmek zorundadır. Evde kalmak spor yapmaya engel değildir. Evde kalıyoruz spor yapıyoruz.? sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false