Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´in eski Milli Eğitim Müdürü, Hasan Aslan, Erdek´te dinleniyor

Erdek´in eski Milli Eğitim Müdürü, Hasan Aslan, Erdek´te  dinleniyor

Erdek´in eski Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Milli Eğitim Bakanlığı´nda müşavir olarak görev yapıyor.

Erdek´in eski Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Milli Eğitim Bakanlığı´nda müşavir olarak görev yapıyor. İznini değerlendirmek üzere Erdek´e gelen Aslan, gazetemize de uğrayarak, YENİ ERDEK çalışanlarıyla sohbet etti. Erdek´te çok güzel anıları ve dostlukları bulunduğunu vurgulayan Aslan, "Onlarla özlem gidermenin mutluluğu içindeyim" dedi.

1967 yılında, Gönen´de doğan Aslan, 2004-2011 yılları arasında, 7,5 yıl süreyle Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduğunu belirtirken, şunları söyledi:
"Karşıyaka Ortaokulu´nda müdürlük yaptıktan sonra Ahmet Değirmenci´nin emekli olması nedeniyle Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildim. Burada 7,5 yıllık görevimin ardından atandığım Çanakkale´de bir yıl çalıştım. Daha sonra dönemin Milli Eğitim Müdürü Ömer Dinçer´in isteği üzerine atandığım Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde 2,5 yıl kaldım. Şimdi de, Milli Eğitim Bakanlığı emrinde müşavir olarak görev yapıyorum."

Erdek´i çok sevdiğini, Bandırma ve Erdek´te Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Ahmet Değirmenci ve Ekrem Eren´e özel bir sevgi ve saygısı bulunduğunu vurgulayan Hasan Aslan, "Yöneticiliği onlardan öğrendim" diye konuştu.
Erdek´te, 7 yıl süreyle Milli Eğitim Müdürü olarak çalışan Ahmet Değirmenci´nin ardından görevi devralarak, 7,5 yıl süreyle, Erdek´te en uzun süre görev yapan Milli Eğitim Müdürü olma ünvanına sahip olduğuna işaret eden Aslan, "Erdek´in kalbimdeki yeri ayrıdır" dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false