Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekin Evliya Celebisi 55 ülkeyi dolaşmış

Erdekin Evliya Celebisi 55 ülkeyi dolaşmış

Ataları Türkiyeye Girit Adasından gelen Hasan Üner (Pina Hasan) bugüne kadar 55 ülkeyi gördüğünü söyledi.

Ataları Türkiye`ye Girit Adasından gelen Hasan Üner (Pina Hasan) bugüne kadar 55 ülkeyi gördüğünü söyledi.
Gideceği ülkeleri özellikle turizmde isim yapmış olmasına çok önem verdiğini ifade eden Pina Hasan, turizm sektöründe hizmet veren 55`i aşkın ülkeye gidip, görüp ve gezdiğini belirtti.
Yurt dışı gezilerine 20 yaşında iken 1976`da Bulgaristan ve Romanya gezisi ile başladığını anlatan Pina Hasan, yıllar önce yaptığı Bulgaristan ve Romanya gezisinin kendisinde bağımlılık yaptığını anlattı.
Artık, Japonya, Çin, Güney Kore ile Hindistan gezilerini planladığını paylaşan Pina Hasan, sağlığı elverdiği sürece, turistik gezi yapılabilecek ülkeleri dolaşmayı sürdüreceğini çünkü dünyada görülmeyi bekleyen çok fazla yerin var olduğunu dile getirdi.
Dünyada farklı doğal güzellikleri bünyesinde barındıran çok ülke olduğunu belirten Pina Hasan, Amerika kıtasında; Ekvator, Peru, Bolivya hariç tüm ülkeleri, Avrupa kıtasında; İtalya, İsviçre, Polonya, Norveç, İsveç dışındaki tüm ülkelere gidip, görüp gezdiğini aktardı.
Pakistan, Afganistan ve İran gibi ülkelere gitmeyi aklından bile geçirmediğini ifade eden Pina Hasan, "Turizm sektöründe hizmet veren ülkeleri tercih ediyorum. Asya kıtasında da birçok ülkeyi gezmiş olup, görmediğim Japonya, Çin, Güney Kore ve Hindistan kaldı. Bu dört ülkeye gittiğim takdirde hedefime ulaşmış olacağım. Seyahatin bir lüks değil, ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ve herkesin bütçesi dahilin de gezebileceğini ileri sürüyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli