Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdekin temizlik ordusu görev başında

Erdekin temizlik ordusu görev başında

Erdek İlçesinin temizliğini üstlenen Tomurcuk Temizlik Şirketi, ilçenin temizliği konusunda taviz vermiyor.

Erdek İlçesinin temizliğini üstlenen Tomurcuk Temizlik Şirketi, ilçenin temizliği konusunda taviz vermiyor.
Toplamda 5 mahalle ve Düzler Mahallesi ile Belkıs (Yeniköy) çöpünü toplayan Tomurcuk Temizlik Şirketi, 5 adet çöp kamyonu, 2 adet vakumlu süpürme aracı, 1 adet acil müdahale aracı, 1 adet traktör, 1 kum eleme aracı, 10 şoför ve 21 personel ile birlikte temiz bir Erdek için hummalı bir şekilde çalışıyor.
İlçe genelinde bulunan çöp konteynırlarını düzenli aralıklarla toplayan Tomurcuk Temizlik Şirketi çalışanları, Erdek merkez ve Çuğra Bölgesi ile Erdek-Bandırma Karayolunun 5. kilometresinde Kyzikos Antik Kent Bölgesi Düzler Mahallesi ile Belkıs (Yeniköy) kadar giderek çöp toplama işlemini gerçekleştiriyor.
Pırıl pırıl bir Erdek için mesai kavramı gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Tomurcuk Temizlik Şirketinin Şefleri Emrah Öksüz ile Bayram İşcan, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, kış nüfusu 20 bin, yaz nüfusu 100 binlere ulaşan ilçede, 7/24 çalıştıklarını dile getirdiler.
İlçede temizlik noktasında çok ciddi bir çalışma sergilediklerini ifade eden temizlikten sorumlu görevliler, yaz mevsimi öncesi Kanava, Çuğra ve Kastri Bölgesi kumsal alanların yanı sıra Ocaklar Beldesi ile bağlı köylerden gelen talepler doğrultusunda tüm kumsalların kum eleme makinasıyla temizlenerek sezona girildiğini kaydetti.
Meydan, cadde ve sokakların da düzenli olarak vakumlu araçlarla temizlenmesine devam edildiğini bildiren, temizlik işleri görevlileri, "Halkımızın da temizlik noktasında daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli