Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ERDEK'İN YENİ EĞLENCE MEKANI SİRİUS CLUB AÇILDI

ERDEK

Erdek ve bölgesinin en gözde mekanı olmaya aday SİRİUS CLUB açıldı.

Erdek ve bölgesinin en gözde mekanı olmaya aday SİRİUS CLUB açıldı. 

Erdek'te eğlence dünyasına önemli mekanlar kazandıran Erdem Kandur hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp, gelen misafirlerin huzur ve güvende eğlenebileceği SİRİUS CLUB'u hizmete sundu.

Erdek Seyitgazi Tepesinde hizmete giren  eğlence dünyasının en seçkin mekânı SİRİUS CLUB muhteşem dizaynı ve konsepti ile gelen müşterileri adeta büyüledi.

Erdek'e kazandırılan bu muhteşem işletmenin sahibi Erdem Kandur böyle bir mekânı Erdek'e kazandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Erdek Seyitgazi Tepesinde hizmete giren SİRİUS CLUB'un açılışına büyük ilgi gösteren misafirler gece boyunca eğlendiler.

ORİON CLUB (KAYA THE ROCK) 6 TEMMUZ'DA AÇILIYOR

Türkiye´nin en büyük açık hava eğlence merkezlerinin arasında gösterilen ORİON CLUB (Kaya Rock Eğlence Disko) yeni konsept ve ses sistemi ile 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü ünlü bir sanatçı konseri ile eğlence dünyasına kapılarını açıyor.

Yine işletmeciliğini Erdem Kandur'un yaptığı Erdek Turizmine önemli ölçüde katkı sağlayan KAYA THE ROCK DİSCO'nun yeni ismi ORİON CLUB olarak güncellenirken, mekan baştan aşağı yenilendi.

CLUB ORİON, mekâna girişinizden itibaren adeta nutkunuzun tutulacağı ve teknolojinin en son yeniliklerini içerisinde barındıran, muhteşem ses ve ışık sistemiyle 5000 kişilik kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük açık hava eğlence merkezi olma özelliğini taşıyor.

Süper VIP locaları, bistroları, sorunsuz otoparkı, profesyonel kadrosuyla yapılan kusursuz hizmeti ve eğlenirken kendinizi güvende hissedebileceğiniz benzersiz ortamıyla CLUB ORİON ünlü sanatçıların efsane performansıyla yaz boyunca adeta Erdek ve Bölgesine damgasını vuracak.

İşletme sahibi Erdem Kandur bundan sonra Erdek'te eğlence dünyasına ORİON Club’ın yön vereceğini, Erdekli ve misafirlerinin kendilerini takip etmeleri ve sürpriz konserlere hazırlıklı olmalarını, bu heyecanı hep birlikte yaşamak istediklerini belirtti.

Haber:Tuncay Ertan



Funda Meriç
26.06.2022 00:08:27
Erdek için böyle kaliteli yerlerin açılması harika.Umarım isletmede iyi yapılır.Erdeğe çok katkı sağlıyacağını düsünüyorum.

Anahtar Kelimeler: ERDEK' EĞLENCE MEKANI SİRİUS AÇILDI
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false