Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek’in yüksek kesimlerine kar yağdı

Erdek’in yüksek kesimlerine kar yağdı

Erdek’in kırsal mahalleler ile yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.

Erdek’in kırsal mahalleler ile yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. 
Erdek’in kırsal mahalleler ile yüksek kesimlerinde Cumartesi günü başlayan kar yağışıyla hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düştü.
Meteorolojinin uyardığı kar yağışı Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren ilçemizin kırsal mahalleler ile yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı. 
Kapıdağ’ın yüksek kesimleri özellikle Malya mevkiinde etkili olan kar yağışıyla ağaçlar beyaza bürünürken, kartpostal gibi manzaralar ortaya çıktı.
Kar yağışı kaynaklı soğuk havanın ilçe merkezinde fazlasıyla hissedilirken, kar yağışının Çarşamba gününe kadar sürmesi bekleniyor. 
Erdek Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle kırsal mahallelerimizde kapanan yollarda yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Diğer yandan soğuk ve karlı havanın etkili olduğu bölgemizde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Belediye ekipleri, mama desteğinde bulunuyor. 
Bazı vatandaşların beyaza bürünen Kapıdağı görmek için gezdikleri görülürken, Kapıdağı’nın yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar aralıklarla yağmaya devam ediyor. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek’ yüksek kesimlerine yağdı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı