Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek´li atlet Öztürk Türkiye Şampiyonu oldu

Erdek´li atlet Öztürk Türkiye Şampiyonu oldu

İstanbul´da 30 Ocak Cumartesi günü başlayan 14 Yaş Altı (U-14) Türkiye Şampiyonası´na, İlçemizden Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ile Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile birlikte katıldı.

Şampiyonanın ilk gününde piste çıkan Doğa Öztürk 1000 Metre dalında bütün rakiplerini geçerek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.
Aynı yarışmada kendinden bir yaş büyüklerle yarışan Cenker Savaş ise kendi yaşıtlarında birinci, genel sıralamada ise Türkiye Yedincisi oldu. Şu an Milli Takım Kampında bulunan Doğa ve Cenker´in Antrenörü Niyazi Gülhan ile yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde, bu sonuçların kendisi için sürpriz olmadığını söylerken, turnuvanın 31 Ocak 2016 Pazar günü sona ereceğini bildirdi.
Erdek Atletik ve Spor Kulübü sporcularını çalıştırarak Milli Takım Antrenörlüğüne kadar yükselen Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan´ın nezaretinde tüm olumsuzluklara rağmen yaz kış demeden gece-gündüz çalışmalarıyla katıldıkları her turnuvada başarılara imza atan sporcularımızın kazandıkları derecelerin tesadüf olmadığı dikkat çekiyor.
Katıldıkları her turnuvada aldıkları başarılı sonuçlarla ilçemizin gururu olmayı başaran sporcularımız ile hocalarını Yeni Erdek Gazetesi olarak kutlarken, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli