Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdekli atletler 6´da 6 yaptı

Erdekli atletler 6´da 6 yaptı

Gülhan´ın talebeleri Ankara´dan 6 madalya ile döndü

Ankara´da, 16-17-18 Haziran 2017 tarihlerinde yapılan Turkcell Türkiye Yıldızlar Şampiyonası´na katılan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 6 sporcunun 6´sıda madalya kazanarak ilçeye döndü.

Şampiyona sonunda gazetecilere değerlendirme yapan Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ?Yarışmalar oldukça çekişmeli geçti. Yıl boyunca aralıksız çalışmalarımızın karşılığını elde ettiğimiz başarılarla bir nebze de olsa almış olduk. Erdek´te çalışma şartlarımız çok zor. Ama sporcularımla birlikte bütün zorluklara kulağımızı gözümüzü kapatıp, sadece işimize konsantre oluyoruz. Sonucunda da çok şükür emeğimizin karşılığını alıyoruz. Şimdi önümüzde son bir tane şampiyona kaldı. Ay sonunda bu şampiyonada da yine Türkiye Şampiyonlukları kazanmak istiyoruz. Sonrasında da yaz sezonu çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.? dedi.

Gülhan, çıktıkları bu yolda kendilerinden desteğini esirgemeyen, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´nü karşılıksız destekleyen Erdek Belediye Meclisi´nin AK Partili Üyesi ve işadamı Yaşar Ceyhun Mırız´a sporcuları, sporcularının aileleri ve şahsı adına teşekkür etti.

İşte! Sporcularımızın kazandığı dereceler:

Emir Toğuşlu 4x400 Metre Türkiye Birincisi, Zeliha Nur Altun 4x100 Metre Türkiye Birincisi, Aleyna Çakmak 4x400 Metre Türkiye Birincisi, Nil Uzer Yüksek Atlama Türkiye Üçüncüsü, Umut Demir 4x400 Metre Türkiye Üçüncüsü, Zihni Kamçı 4x400 Metre Türkiye Üçüncüsü.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdekli atletler yaptı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli