Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek´li atletler kaldığı yerden devam

Erdek´li atletler kaldığı yerden devam

U-14 Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası´nın ilk gün yarışmaları 29 Ocak 2018 günü İstanbul´da yapıldı.

U-14 Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası´nın ilk gün yarışmaları 29 Ocak 2018 günü İstanbul´da yapıldı. Şampiyonaya Erdek´ten Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan önderliğinde ?Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü? bünyesinde yer alan sporcularda katıldı. Oldukça heyecanlı geçen ilk gün yarışmalarında Erdek´li sporcular her zaman olduğu gibi yine madalya kazanmayı bildiler.
Sporculardan Cenk Karabacak Yüksek Atlama Türkiye İkincisi olmayı başarırken, bir diğer sporcu Mina Bayer 1000 Metre dalında Türkiye Dördüncüsü oldu.
Yarışmaların ilk günü hakkında bilgi aldığımız, sporcuların antrenörü Niyazi Gülhan; ?Sömestr tatilinin son önemli yarışı olan U-14 Yaş Grubuna ait Salon Türkiye Şampiyonası Yarışmalarının ilk gününü geride bırakmış bulunuyoruz. İlk gün için 2 tane Türkiye madalyası kazandık. İyi mi? İyi. Yeter mi? Yetmez. Umarım ikinci günde madalya kazanmaya devam edip, son yarışımızdan da büyük başarılarla ayrılırız. Bu yaş grubu zor bir grup. Bir günleri diğer günlerine tutmayabiliyor. Onun için daha fazla yoğunlaşıp motivasyonlarını en üst düzeyde tutmamız gerekiyor. Son gün yarışı için bütün sporcularıma başarılar diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli