Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek´li atletler sezona fırtına gibi başladı

Erdek´li atletler sezona fırtına gibi başladı

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, yeni sezona fırtına gibi girdi.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının başarılı sonuçlar aldığı, 2018/2019 sezonunun ilk yarışması Balıkesir´de düzenlendi.
Balıkesir İsmail Akçay Atletizm Tesisleri´nde 24 Ekim 2018 Çarşamba günü gerçekleşen ?Cumhuriyet Kupası Kros Yarışmaları?na küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere toplam 6 kategoride katılan Erdek´li atletler üstün bir mücadele sergilediler. 

Yarışmalara Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan nezaretinde katılan sporcular, ferdi şampiyonlukların yanında takım olarak da şampiyonluklar kazanmasını bildiler.
Küçük kızlar, yıldız kızlar ve genç kızlar takımları ayrı ayrı Balıkesir İl Şampiyonu olmayı başarırken, küçük erkekler ve genç erkekler takımı Balıkesir İl ikincisi, yıldız erkekler takımı ise Balıkesir İl üçüncüsü olmayı başardılar.
Toplamda 6 kupa elde eden Erdek´in gururu sporcularımız bu sonuçlarla sezona çok iyi bir başlangıç yapmış oldular.
Sezonun ilk yarışmasını değerlendiren Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan şöyle konuştu: ?Sezonun ilk yarışıydı ve sonucuna bakınca gelecek için umut verici bir sonuç oldu. Artık önümüzde çok zorlu bir süreç var. Kulüp yarışları, okul yarışları ve Milli Takım kampları. Bu zorlu yolu alnımızın akıyla geçeceğimizden eminim. Çünkü çok çalışıyoruz ve çalışan eninde sonunda kazanacaktır. Sporcularıma da çok güveniyorum. Bıkmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyorlar. Ayrıca sporcularımın velilerine de ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten çok ilgili velilerimiz var. Bu kulübün ihtiyaçları konusunda gece gündüz onlarda ellerinden geleni yapıyorlar. Biz bir saçın üç ayağı gibiyiz. Antrenör, sporcu ve velilerimiz. Birisi eksik olduğu zaman diğer ikisi bir hiçtir. Tekrar hepsine teşekkür ediyorum. Başlamış olan 2018/2019 yarışma sezonumuzun, sporcularıma, velilerime ve Türk Atletizmine hayırlı olmasını diliyorum.? Haber : Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli