Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekli Atletler Yine Türkiye Finallerine kalmayı Başardı

Erdekli Atletler Yine Türkiye Finallerine kalmayı Başardı

Erdekli atletler 11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Denizli´de yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.

Anadolu Yıldızlar Ligi´nde (ANALİG) 2018 sezonu Yarı Final Müsabakaları dört ayrı kentte (Trabzon, Karaman, Adıyaman, Balıkesir) yapıldı. 650´nin üzerinde atletin katıldığı yarışmalar sonucunda dereceye giren takımlar ve ferdi sporcular 11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Denizli´de yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.
24-25 Mart 2018 tarihlerinde Kırklareli´de yapılan grup müsabakalarında elde ettikleri derecelerle, bu yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazanan Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü sporcuları, Balıkesir İsmail Akçay Sentetik Koşu Pisti´nde yapılan yarı finallerde de derece yaparak isimlerini Türkiye Finallerine yazdırmayı başardılar. Atletizm Milli Takım Antrenörlerinden Niyazi Gülhan ile bu yarışmalara katılan sporcuların neredeyse tamamı en iyi derecelerini elde ederek, finalde iddialı olduklarının sinyalini verdiler.
Yarışma hakkında açıklama yapan Gülhan, "Anadolu Yıldızlar Ligi önem verdiğimiz bir lig. Sezon içerisinde çok sayıda liglere, bölgesel yarışlara, ferdi Türkiye Şampiyonalarına gitmekteyiz. Gittiğimiz her yarışı önemsiyoruz. Yine bu yarışta da sporcularım en iyi derecelerini elde ederek beni mutlu etmeyi başarmışlardır. Her hafta sonu ayrı bir şehirde yarışmalara gidiyoruz. Gittiğimiz her yarıştan başarılarla dönmek bütün yorgunluğumuzu alıyor. Sezonun en yoğun olduğu dönemlerdeyiz. Bu yarış bitti. Şimdi önümüzdeki yarışmalara, şampiyonalara bakıyoruz.
Erdek´li sporculara destek olan, onlara sahip çıkan, sporcuların ihtiyaçlarını karşılayan ve sporcularımızı yarışmalara gönderen Erdek Belediyesi Ak Parti meclis üyesi Yaşar Ceyhun Mırız´a da teşekkür ediyorum." Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı