Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekli çiftçiler Bursa´da

Erdekli çiftçiler Bursa´da

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, üretici ortaklarını Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı´na götürdü.

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, üretici ortaklarını Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı´na götürdü.
S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tarafından Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelerde ikamet eden üretici ortakların götürüldüğü Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı gezisine yaklaşık 300 çiftçi katıldı.
Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı´na katılmak üzere, 9 Ekim Çarşamba günü saat 09.00´da Erdek´ten ayrılan Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortaklarının ilk durağı Marmarabirlik´in Bursa Başköy Bölgesi´nde faaliyet gösteren tesisleri oldu. 

Burada Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen ile Marmarabirlik Genel Müdürü İsmail Acar tarafından karşılanan Erdek´li çiftçiler, Marmarabirlik çalışanları idari amirler tarafından entegre tesisler içinde yer alan kuru sele, vakumlu, yağhane ve lisanslı depolar gezilerek çalışmalar hakkında bilgilendirildiler. Entegre tesislerin ziyareti sona erdikten sonra Erdek´li çiftçilere yemek ikramında bulunuldu.
Yenilen yemeğin ardından Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı´nın düzenlendiği merkeze geçen çiftçiler, tüm stantları dolaşarak tarımda en son teknolojileri tanıma fırsatı buldular. Fuar gezisi saat 17.00´de sona eren çiftçiler, Erdek´e dönmek üzere Bursa´dan ayrıldılar.
Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı gezisi hakkında konuşan çiftçiler, gezinin çok faydalı olduğuna dikkat çekip, kendileriyle yakından ilgilenen Marmarabirlik ile S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yönetim kurullarına teşekkür ettiler.
Haber: Bülent Özgü



Anahtar Kelimeler: Erdekli çiftçiler Bursa
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı