Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek´li hanımlar Eskişehir´i gezdi

Erdek´li hanımlar Eskişehir´i gezdi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi organizasyonunda Eskişehir´e gezi düzenlendi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi organizasyonunda Eskişehir´e gezi düzenlendi.
Geçtiğimiz Cumartesi sabahı Havuzlu meydandan 47 kişilik bir kafile ile birlikte Eskişehir´e hareket eden otobüs, İnegöl yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde kahvaltı molası vererek çaylar yudumlandı.
Eskişehir´e varan yolcuların ilk durağı Sazova Parkı oldu. Burada doğa ile bütünleşen masal şatosu ile parkın ilgi çeken bölümleri gezildi. 2. Durak Odunpazarı´ydı.
ADD Eskişehir Şubesi tarafından tahsis edilen rehber eşliğinde Tarihi Odunpazarı evleri gezildi. Hediyelikeşya satan işyerlerinden alışveriş yapan kafilenin 3. durağı en canlı ve en hareketli yerlerin başında gelen ve şehir merkezinin içinden geçen Porsuk Çayı ile Adalar olarak adlandırılan bu bölgede bot ve gondol turları yapmak oldu. Gezinin sonuna doğru Tatarların meşhur çiğ böreğinin tadına bakıldı.
ADD Erdek şubesi yöneticisi Necla Sü geziye katılanlar ile tek tek yakından ilgilendiği gözlenirken, gezi sonunda kafilede bulunan vatandaşlar, geziyi düzenleyenlere teşekkür etti. Haber : Sibel Ertan



ışık aktaş
20.10.2016 19:50:19
Eskişehire, Erdek belediyesinin gidip,sayın Büyükerşenden ,sosyal ,imar konularında fikir alması gerekir---Eskişehir,Amsterdamla her konuda yarışır.

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli