Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek´li Kick Boksçu Karcı´dan ikincilik madalyası

Erdek´li Kick Boksçu Karcı´dan ikincilik madalyası

Bandırma Altın Yumruk Kulübü Kick Boks sporcularından ilçemiz gençlerinden Mustafa Karcı, kilosunda 2.ci oldu.

Bandırma Altın Yumruk Kulübü Kick Boks sporcularından ilçemiz gençlerinden Mustafa Karcı, kilosunda 2.ci oldu.
Bandırma´da faaliyet gösteren Altın Yumruk Spor Kulübü 14 sporcusuyla 22-24 Eylül tarihlerinde Denizli´de düzenlenen 1. Altın Ayaklar Kickboks Turnuvası´ndan Bandırma´ya 14 kupa ve 14 madalya ile döndü.
Turnuvaya, Bandırma Altın Yumruk Kulübü 14 sporcusuyla katıldı. 14 Kick Boksçu katıldığı turnuvada, 14 kupa ve 14 madalya kazanarak seriyi bozmadan Bandırma´ya sevinçle döndü.
Denizli´de gerçekleşen turnuvada BandırmaAltın Yumruk Spor Kulübü formasıyla 73 kiloda ringe çıkan Erdek´li Mustafa Karcı (22) ise kategorisinde ikinci olarak ilçemizin gururu oldu.
?Rambo Hakan Hoca´ lakabıyla tanınan Kick Boks Antrenörü ve Karışık Dövüş Sanatlarında Dünya Şampiyonu olan Hakan İtmiş, katıldıkları turnuva ile ilgili bilgi verdi.
İtmiş ?14 sporcumuzla haftada 6 gün çift idman yaparak bu turnuvaya hazırlanmıştık. Konsantrasyonumuz çok iyi olması nedeniyle beklediğimiz sonucu alarak Bandırma´yı en güzel şekilde temsil ettik. Ben sporcularıma zaten güveniyordum. Bizim başarılarımız ortada olup Bandırma´ya hep ilkleri yaşattık. Kick Boks turnuvalarında başarıdan başarıya koştuk.Son olarak Denizli´den de büyük başarılarla döndük, tüm sporcularımı kutluyorum.? dedi.
Haber: Bülent Özgü



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli