Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdekli turizmci Pakize Ciciler

Erdekli turizmci Pakize Ciciler

30 yıldan beri Erdek turizminin içinde olan Pakize Ciciler, 9 günlük bayram tatilinin Erdek turizmi için çok yararlı olacağını açıkladı.

30 yıldan beri Erdek turizminin içinde olan Pakize Ciciler, 9 günlük bayram tatilinin Erdek turizmi için çok yararlı olacağını açıkladı.
Erdek´teki ?Hadrian Butik Oteli?nin sahibi ve Agrigento Oteli´nin işleticisi olan Ciciler, şu değerlendirmede bulundu:
?Erdek, yıllardır yerli turiste hizmet veriyor. 9 günlük bayram tatiline sevindik. 9 günlük bayram tatili ile ilgili rezervasyonların, Akdeniz ve Ege´deki turistik tesislerde dolduğunu öğrendik. Bu tesislere özellikle yabancı turistler ilgi gösteriyor. Bayram için Erdek´teki rezervasyonlarımız da çok iyi gidiyor. 9 günlük tatilde Erdek turizminin çok hareketli geçeceğini tahmin ediyorum.?
Erdek´teki tüm yaz sezonundan da umutlu olduğuna işaret eden Ciciler, şöyle konuştu:
?Artık tüm dünyada turizm, ?deniz-kum-güneş´ üçgeninden çıktı ve alternatif turizm değerlerine yöneldi. Özellikle arkeolojik turizm çok önem kazandı. Erdek´te de Zeytinliada ve Kyzikos gibi çok değerli ören yerlerinin, ilçemiz için hazine olduğuna inanıyorum. Özellikle Zeytinliada´yı artık mutlaka turizme açmalıyız. Bu arada Kapıdağ gibi çok önemli bir eko turizm değerimiz var ve bunu yıllardır kullanamıyoruz. Kaz Dağları´ndan sonra ülkemizin ikinci oksijen deposu olan Kapıdağ´ı mutlaka Erdek turizmine katmalıyız.?
Ciciler, Erdek turizminden, ilçedeki 35-40 dolayında esnafın da yararlandığına dikkati çekerken, ?Bu esnafların, işyerlerinde çalıştırdıkları 50-60 personeli de düşünürsek, katkının boyutlarını daha iyi değerlendirebiliriz? dedi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdekli turizmci Pakize Ciciler
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli