Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekli atletler başarıya doymuyor

Erdekli atletler başarıya doymuyor

Türk atletizmine yeni yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Liginin üçüncü kademe yarışları tamamlandı.

Türk atletizmine yeni yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Liginin üçüncü kademe yarışları tamamlandı. Karşılaşmalara, sekiz bölgeden 316 takımda mücadele veren 1502 sporcu katıldı. Yarışmada, bölgelerinde ilk üç sırayı elde eden takımlar, 30 Kasım 2014`te, Kuşadası`nda yapılacak Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Liginin finallerine katılmaya hak kazandı.

Baştarafı Sahife 1’de
Yarışmalara, Balıkesir Büyükşehir Spor Kulübü ve Balıkesir Gençlik Spor Kulübü bünyesinde, Erdek`ten, 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Millî Takım Antrenörü Niyazi Gülhan`ın gözetiminde, aynı okul öğrencilerinden Umut Demir, Kapıdağ Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Rümeysa Öztürk, Aleyna Çakmak ve Görkem Hasırcı katıldılar. Erdekli bu öğrenciler, yarışmada başarılı olarak, 30 Kasım 2014 günü, Kuşadası`nda yapılacak final karşılaşmalarına katılma hakkını elde ettiler. Yarışmanın sonuçlarını değerlendiren Beden Eğitimi Öğretmeni ve Millî Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, şunları söyledi:
"Çocuklarımızla birlikte çalışmalarımızı özenle sürdürüyoruz. Topladığımız puanlarla kros liginin son ayağı olan final karşılaşmalarına katılmaya hak kazandık. 30 Kasım`da, Kuşadası`nda gerçekleşecek finallerde de başarılı olacağımıza inanıyorum. Ancak benim için önemli olan, öğrencilerimin başarısından daha çok onlara bir çizgi elirlemek, kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını ve zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamaktır. Atletizmde, özellikle maraton dalında efsane olan İsmail Akçay ve Millî Takımlar Mesafeler Genel Koordinatörü İbrahim Urgancı hocalarımızla yıllardır uyum içinde çalışıyoruz. Bu hocalarım bana ve sporcularıma her çeşit destek ve yardımı sağlıyorlar. Yıl içinde çok önemli yarışmalarımız var. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz."



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı