Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdekli atletler umut veriyor

Erdekli atletler umut veriyor

Erdek, atletizmde de isminden söz ettiriyor.

Erdek, atletizmde de isminden söz ettiriyor. Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, geçen yıl, Türkiye birinciliklerinde kros ve atletizm dallarında dördüncü ve beşinciliği elde ettiklerini, bu yıl da okul öğrencilerinin yeni başarılara imza atması için çaba harcadıklarını vurgularken, şunları söyledi:
"16 Mart`ta, Kuşadası`nda yapılacak kros şampiyonasına katılacağız. 20 Mart`ta ise Kocaeli`nde, 16 il takımının katılımıyla gerçekleşecek grup şampiyonasında mücadele vereceğiz. Haftanın en az altı günü çalışıyoruz. Elbette ki başarılı olmak hedeflerimiz arasında ilk sıralarda ama öncelikli hedefimiz, çocuklarımızın, spor yaparak mutlu olmalarını sağlamaktır. Erdek`i, atletizm sporunda çok iyi bir yere getirmek istiyoruz." 
Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, kros ve atletizm takımlarında yer alan toplam 58 öğrenciye maddi-manevi destekleri nedeniyle başta Kaymakam İsmail Kaygısız ve Belediye Başkanı Hüseyin Aysan olmak üzere işadamları, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. 
Öte yandan bugün yarışmalara katılacak atletlerin Perşembe günü son idmanı yapmak için ilçe stadına gittikleri fakat stad yetkililerinin buna izin vermediği ve sporcuların mağdur oldukları gazetemize gelen şikayetler arasında yer aldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli