Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekli kartallar başkan Ormanı konuk etti

Erdekli kartallar başkan Ormanı konuk etti

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Erdek Beşiktaşlılar Derneği tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Erdek Beşiktaşlılar Derneği tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.
Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz`a, Fulya Stadında 2004 yılında Erdek`e gelme sözü veren Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, verdiği sözünü 9 yıl sonra yerine getirdi.
Arteka Taş Restoranda verilen yemeğe derneklerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse, BJK Derneği Genel Koordinatörü Levent Çifter, Bandırma Belediye Başkanı ve aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi olan Sedat Pekel, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Gönen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serdal Acar, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen, Susurluk Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Şora, Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hasan İman, Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Süleyman Karaca, çok sayıda taraftar ile yerel basın mensupları katıldı.                
Arteka Taş Restaurant da onuruna verilen yemekte kısa bir konuşma yapan Fikret Orman, 2004 yılında Fulya Stadyumu`nda güzel bir gece geçirdiklerini hatırlatıp "Burada Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz`a, Erdek`e gelme sözüm vardı. Bu sözümü başkanlığı kazandığım seçim öncesi yerine getirmek istemiş ama gerçekleştirememiştim. Erdek`i ziyaret etmek bugüne nasipmiş." dedi.
Erdek`te olmaktan mutlu olduğunu söyleyen ve kendisini sanki evinde gibi hissettiğini belirten Başkan Fikret Orman, devam eden konuşmasında "Bugüne kadar iyi niyetle hiçbir şeyden kaçınmadan Beşiktaş Spor Kulübü`nü iyi bir yere getirmek için çalıştık. Artık Beşiktaşlılar Türkiye`nin ilk büyük kulübünün Beşiktaş olduğunu, Beşiktaş`a hiçbir şey olmayacağını, aydınlık bir geleceğin bizi beklediğinin farkına vardılar. Bunda benim ve arkadaşlarımın bir nebze olsun katkısı varsa ne mutlu bizlere." şeklinde konuştu.
Orman, yapımı devem eden Beşiktaş`ın yeni stadyumunun gelecek yıl biteceği müjdesini verirken, gecenin sonuna doğru taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Fikret Orman`ın konuşmasından sonra söz alan kendisi Fenerbahçeli olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Erdek`liler olarak başkanımızın buralara kadar gelmesi bizim için takım fark etmeksizin büyük bir onurdur. Ben Fenerbahçe taraftarıyım ancak bu sene inşallah siz şampiyon olursunuz. Bunu canı gönülden diliyorum. Beşiktaş Jimnastik Kulübüne Erdek olarak kapımızın sonuna kadar açık olduğunu söylemek istiyorum ve tekrar teşekkür ediyorum." dedi. 
Bandırma Belediye Başkanı ve aynı zamanda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre üyesi Sedat Pekel, genç ve yakışıklı başkanım olarak tabir ettiği Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman`a hitaben yaptığı konuşmada "Derneklerimizin birlikte düzenlediği bu güzel gecede beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Genç ve yakışıklı başkanımıza çok teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına devam eden Başkan Pekel, "Biz daha önce hiçbir kulüp başkanımızı bölgemizde görmedik. Biz siyasetçiler bazen verdiğimiz sözleri yerine getiremiyebiliyoruz. Ancak Sayın Orman, verdiği her sözü tutmaya çalışıyor. Kendisini ve Beşiktaş`ı çağa uyarlayarak üstüne koyarak müthiş işlere imza atıyor. Bu yüzden sizlerin huzurunda bir kez daha kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum." dedi. 
Yemek, Beşiktaş marşlarının hep bir ağızdan söylenerek mutlu bir şekilde sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli