Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekli taksici, bioenerjisiyle şifa veriyor

Erdekli taksici, bioenerjisiyle  şifa veriyor

Erdek'teki bir taksici, vücudunda bulunan bioenerjiyi, insanlara yararlı olarak kullanmak istediğini açıkladı. 1971 yılında Mardin'e bağlı Mazıdağı ilçesinde doğan, 12 yıldan beri Erdek'te yaşayan, evli ve altı çocuk babası, Erdek Garaj Taksi'de çalışan R

Erdek’teki bir taksici, vücudunda bulunan bioenerjiyi, insanlara yararlı olarak kullanmak istediğini açıkladı. 1971 yılında Mardin’e bağlı Mazıdağı ilçesinde doğan, 12 yıldan beri Erdek’te yaşayan, evli ve altı çocuk babası, Erdek Garaj Taksi’de çalışan Rahmi Karakaş, bioenerjiye sahip olduğunu bir rastlantı sonucunda anladığını vurgularken, şöyle konuştu: “Vücudunda bioenerji taşıyan bir kişiyi televizyonda izliyordum.  

Bu kişinin vücuduna konulan çatal ve kaşıklar düşmeden duruyordu. Bir espri olsun diye çocuklarına, ‘Getirin, bana da çatal, kaşık. Bende de durur’ dedim. Getirip, vücuduma koyduklarında, çatal, kaşıkların düşmeden durduğunu görünce hepimiz çok şaşırdık. Bunun üzerine Erdek’teki doktor Süleyman Bezirkanoğlu’na gittim. Yaptığı inceleme sonunda bende, bol miktarda bioenerji olduğunu belirtti. Daha sonra İzmir’de gittiğim bioenerji uzmanı Erol Konuk’tan, bu enerjimi nasıl kullanacağım konusunda seminer ve ardından da sertifika aldım.”
Erdek’te çalışan taksici Karakaş, vücudunda bioenerji taşıdığını öğrenmeden önce eşinin migrenini de yok ettiğini şöyle anlattı:
“Eşim, uzun süredir, migren denilen şiddetli yarım baş ağrıları çekiyordu. Bu nedenle sık sık hastaneye giderek, ilaçlar yazdırıyordu. Bir ara onun başını ovdum. Daha sonra eşimin baş ağrıları tamamen kesildi ve ilaçlarını bıraktı. Yani, bu enerjiye sahip olduğumu bilmeden, eşimi tedavi etmiştim. Şimdi de, annemin belindeki ağrıları tamamen yok etmek üzereyim. Bu özelliğim başta bel ve boyun fıtıkları, baş ağrıları, migren, disk(bel) kayması, psikolojik ağrılar olmak üzere birçok rahatsızlığa iyi geliyor.”
Rahmi Karakaş’ın kızı Leyla da, bioenerjiyle tedavisi sırasında babasına yardımcı oluyor. Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli