Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekspor, 2. yarıya hazır

Erdekspor, 2. yarıya hazır

Sportif Direktör Can Cangök: ?Kadro derinliğimizi artırdık?

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup takımlarından Erdekspor, ikinci yarının hazırlıklarını sürdürüyor. İlk yarıyı üçüncü sırada bitiren kırmızı-beyazlı takımın sportif direktörü Can Cangök, devre arasında altı futbolcuyla yollarını ayırdıklarını, dört yeni oyuncuyu renklerine bağladıklarını açıkladı. Cangök, ilk 11´de yer alamayan Ayberk Çelebi, Samet Semiz, Rasim Can Yücel, Mustafa Gürler, Sonat Kalkan ve Engin Baturay´ı başka kulüplere verdiklerini belirtirken, kadrolarına Görelespor´dan Mutlu, İstanbul Halide Edip Adıvar takımından Mustafa ve Gönenspor´dan kaleci Mustafa ve Kamerun´lu oyuncu Tjena Frederic Colin´i aldıklarını vurgularken, önümüzdeki günlerde bir stoper ve bir orta alan oyuncusunu daha transfer etmek istediklerini açıkladı. Eğer bozulmazsa, bu kadroyla geleceğin Erdekspor´unun da temellerini atmak istediklerini belirten Cangök, şu değerlendirmede bulundu:
?İlk yarıda oyuncularımızın gerek iyi mücadelesi ve gerekse şansımızla verimli olduk ve üçüncü sırada yer aldık. Şimdi kadro derinliğimizin artmasına paralel şekilde ikinci yarıdan da umutluyum. Zirve yarışımızı sürdüreceğimize inanıyorum. Gelecek hafta Burhaniye Belediyespor ile deplasmanda oynayacağız. Şu anda bu takımdan 10, Balıkesir´in diğer takımı Gönen Belediyespor´dan ise 11 puan öndeyiz. Statü gereğince ligde, kendi ilimizdeki takımlarla da ligde kalma mücadelesi verildiğinden, gelecekte bir tehlike yaşamamak için Burhaniye Belediyespor deplasmanından puanla dönmek istiyoruz.?

/resimler/2016-1/15/1912288242463.jpg
KAMERUN´LU OYUNCUDAN UMUTLUYUM
Önceki yıllarda beş yıl Adapazarı´nda oynayan, 1991 doğumlu Kamerun´lu oyuncu Tjena Frederic Colin´den umutlu olduğunu vurgulayan Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök, ?Orta alanda yer alan Colin, futbolu iyi biliyor. İkinci yarı maçlarımızda takımımıza önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdekspor yarıya hazır
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli