Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdekspor antrenörü Yaver: ?Hedefler bitmez?

Erdekspor antrenörü Yaver: ?Hedefler bitmez?

Etispor önünde uğradıkları 3-1´lik yenilgiyi değerlendiren Erdekspor antrenörü Erol Yaver, şanssız bir 90 dakika oynadıklarını belirtti.

Etispor önünde uğradıkları 3-1´lik yenilgiyi değerlendiren Erdekspor antrenörü Erol Yaver, şanssız bir 90 dakika oynadıklarını belirtti. Kendi kalelerine gönderdikleri maçın ilk golünün takımın moralini bozduğuna işaret eden Yaver, şu değerlendirmede bulundu:
?Şiddetli rüzgâr, istediğimiz futbolu oynamamıza engel oldu. Bu yıl, lige genç bir ekiple başladık. Onların kendilerini geliştirmesi için çaba harcıyoruz. Bu nedenle yenilgilerde bile arkalarındayız. Sporda hedefler bitmez. Birinci olamazsanız ikinciliği, ikinci olamazsanız üçüncülüğü hedeflemelisiniz.?
HİLMİCAN BURHANİYESPOR´DA
Öte yandan Erdekspor, başarılı oyuncularından Hilmican´ı, Balıkesir Süper Lig lideri Cum.Mah.Burhaniyespor´a verdi. Yine Erdekspor´lu oyunculardan Mertcan ve Hüseyin Sütaş, Marmara Grubu 1. Amatör Lig takımlarından Erdek Düzlerspor´a verildi. Kırmızı-beyazlı takım oyuncularından Çağlayan ve Kamil´in de satılacağı öğrenildi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli