Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdekspor Direktörü Cangök: ?Oyuncularımız, iyi mücadele etti?

Erdekspor Direktörü Cangök: ?Oyuncularımız, iyi mücadele etti?

Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök, Erdek´te 3-1 kazandıkları Burhaniye Belediyespor maçını değerlendirirken, ?Oyuncularımın mücadelesinden memnunum? dedi.

Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök, Erdek´te 3-1 kazandıkları Burhaniye Belediyespor maçını değerlendirirken, ?Oyuncularımın mücadelesinden memnunum? dedi. Bu yıl ligde genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele ettiklerini belirten Cangök, şunları söledi:
?Çok sıcak bir hava, futbolcularımızı zorladı. Buna rağmen iyi bir mücadele örneği verdiler. Girdiğimiz gol fırsatlarını kullanabilsek, daha da farklı kazanabilirdik. Buna rağmen oyuncularımı, mücadeleleri nedeniyle kutluyorum.?
Cangök, yeni bir takım olmaları nedeniyle biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu, önümüzdeki maçlarda daha da iyi olacaklarını, iki mevkiye yeni transfer yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.
Burhaniye Belediyespor antrenörü Savaş Öcal ise yaptığı açıklamada, ?Bu yıl genç bir kadroyla mücadele ettiğimiz ligde tek hedefimiz düşmemektir. Hak ederek kazanan Erdekspor´u kutluyorum? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli