Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekspor, hazırlıklarını sürdürüyor

Erdekspor, hazırlıklarını sürdürüyor

2017-2018 futbol sezonunda Balıkesir Süper Amatör Lig´de mücadele verecek olan Erdekspor, iki haftalık Ödemiş Güllük Yaylası kampını tamamlayarak ilçemize döndü.

2017-2018 futbol sezonunda Balıkesir Süper Amatör Lig´de mücadele verecek olan Erdekspor, iki haftalık Ödemiş Güllük Yaylası kampını tamamlayarak ilçemize döndü. Kırmızı-beyazlı takım, hazırlıklarını Erdek 18 Eylül Stadı´nda sürdürüyor.
Kurban Bayramı´nda, futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Erdek Belediyesi ve Erdekspor Kulübü Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, oyunculara baklava ikram etti.
Bu yıl antrenörlüğünü yine Erol Yaver, yardımcılığını ise Ayhan Bahar´ın üstleneceği kırmızı-beyazlı kulüp, Justin, Can, Enes, Emre ve kaleci Emre ile yollarını ayırdı. Buna karşılık renklerine Etispor´un orta alan oyuncusu Ahmet, Gönen Belediyespor´un orta alan oyuncusu Muhammet, Balya Belediyespor´un forvet oyuncusu Çağlayan, Elmasbahçe´nin sol beki Hüseyin, Burhaniye Belediyespor´un stoperi Ömer, Eskişehir Demirspor´un kalecisi Şevki ve Kelesspor´un savunma oyuncusu Şahin´i renklerine bağlayan Erdekspor´un 22 kişilik kadrosunda alt yapıdan gelen oyuncular da yer alıyor.
Erdekspor, sezonun ilk lig maçını 24 Eylül 2017 Pazar günü deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli