Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdekspor, İzmir´den puansız döndü

Erdekspor, İzmir´den puansız döndü

Çiftay Yeşilova: 2-Erdekspor: 0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup´ta ilk yarı maçları sona erdi. Erdekspor, İzmir´de Çiftay Yeşilova ile oynadığı maçtan 2-0´lık yenilgiyle ayrıldı. Ev sahibi takım, ilk yarısı golsüz kapanan karşılaşmanın 60 ve 80. dakikalarında kaydettiği gollerle maçı 2-0 kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısında, bir hava topunda rakibiyle kafa kafaya çarpışan Erdekspor´un stoperi Fatih, beyin sarsıntısı geçirerek oyun dışı kaldı. Kırmızı-beyazlı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Maçı değerlendiren Erdekspor Futbol Şubesi Sorumlusu Can Cangök, ?Futbolcularım, ellerinden geldiğince mücadele ettiler. Ancak dar bir kadromuz var. Bu da bizim için önemli dezavantaj oluşturuyor? dedi.

FUTBOLCULARA BİR HAFTA İZİN

BAL 9. Grup´ta ilk yarının tamamlanmasının ardından lige bir aylık ara verildi. Erdeksporlu oyuncular da bir haftalık tatile çıktılar.

Kırmızı-beyazlı takım, bir ay sonra ikinci yarının ilk maçını deplasmanda Burhaniye Belediyespor ile oynayacak. Erdekspor, sezonun ilk maçında, Erdek 18 Eylül Stadı´nda, Burhaniye Belediyespor´u 4-1 yenmişti.

KÜTAHYASPOR´UN SÜRPRİZ YENİLGİSİ

Bu arada grupta haftalardır liderlik koltuğunda oturan Kütahyaspor, ilk yarının son maçında, kendi evinde sürpriz bir şekilde Torbalıspor´a 3-1 yenildi. Kütahyaspor, böylece ilk kez yenilgi üzüntüsünü yaşadı.

TOPLU SONUÇLAR

BAL 9. Grup´ta ilk yarının son hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Çiftay Yeşilova-Erdekspor: 2-0

Kütahyaspor-Torbalıspor: 1-3

Kocaçeşmespor-Gönen Belediyespor: 1-1

Burhaniye Belediyepor-Horozköy Gençlik: 1-1

Somaspor-Bilecik İl Özel İdaresi: 10-0

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi-Çiğli Belediyespor: 0-1



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli