Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspor maçının ardından

Erdekspor maçının ardından

Erdekspor antrenörü Yaver: ?Futbolcularımla gurur duyuyorum?

Erdekspor antrenörü Yaver:
?Futbolcularımla gurur duyuyorum?
Erdekspor antrenörü Erol Yaver, 1-0 yenildikleri Ayvalıkgücü Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, ?Genç futbolcularımın mücadelesinden çok memnunum. Onlarla gurur duyuyorum. Biz, bu maçı kaybetmedik, kazandık!? dedi.
Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında üç mutlak gol fırsatını değerlendiremediklerini belirten Yaver, şunları söyledi:
?Hafta içinde yaşadığımız ortam ve koşullar nedeniyle Ayvalıkgücü maçı için hafta boyunca oyuncularımızı bu maça özellikle psikolojik açıdan hazırlamaya çalıştık. Oyuncularımın, maç boyunca verdiği mücadeleden çok memnunum. İlk yarıda girdiğimiz üç pozisyonu gole çevirebilseydik, sonuç böyle olmazdı. Artık, kendi çocuklarımızla mücadelemizi sürdüreceğiz. Onların bu maçtaki mücadelesi bana büyük umut verdi. Bu mücadeleleri nedeniyle onları yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum.?
Ayvalıkgücü teknik sorumlusu Güracar:
?Mücadeleyi son ana dek bırakmadık?
Ayvalıkgücü Belediyespor teknik sorumlusu, Beşiktaş´ın eski futbolcularından Erman Güracar, Erdek´te, Erdekspor´u 1-0 yendikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, ?Mücadeleyi son ana dek bırakmadık ve uzatma dakikalarında hak ettiğimiz üç puana ulaştık? dedi.
Bölgesel Amatör Lig´in (BAL) zorlu bir lig olduğuna dikkat çeken Güracar, ?Bu ligde iyi mücadele veren ve dirayetli olan kazanacaktır. Erdek´ten üç puanla dönerek, zirve mücadelemizi sürdürdüğümüz için mutluyum? diye konuştu.
Erdekspor Genel Kaptanı Oruç:
?Oyuncularımız ışık verdiler?
Erdekspor´un, uzatma dakikaları oynanırken yediği golle Ayvalıkgücü Belediyespor´a 1-0 yenildiği maçın ardından düşüncelerini açıklayan Erdekspor Genel Kaptanı Süleyman Oruç, ?Oyuncularımız, bize gelecek için umut verdiler? dedi.
Ligin ilk iki haftasında, Turgutluspor ve Gönen Belediyespor´a yenildikleri maçlarda oynayan takımın gelecek için hiç umut vermediğine dikkat çeken Oruç, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu maçtan başlayarak, Erdekli, kendi çocuklarımıza kucak açtık. Genç oyuncularımız, bu maçtaki mücadeleleri ile gelecek için umut verdiler. Bundan sonra da onlara güvenerek yolumuzu sürdüreceğiz.? Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdekspor maçının ardından
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false