Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekspor-Somaspor maçına eski Bandırma hakemi geldi

Erdekspor-Somaspor maçına eski Bandırma hakemi geldi

Bandırma´da, 1992-1995 yıllarında futbol hakemliği yapan Cengiz Özkul, Bölgesel Amatör Lig´e(BAL) dahil olarak Erdek 18 Eylül Stadı´nda oynanıp, 2-0 konuk takımın üstünlüğüyle kapanan Erdekspor-Somaspor maçının gözlemcisiydi.

 Söz konusu yıllar içinde, Bandırma 6. Ana Jet Üssü´nde astsubay olarak görev yaptığı yıllarda, Balıkesir bölgesindeki amatör futbol karşılaşmalarında hakemlik yapan Ozkul, 1995 yılında Malatya´ya atandığını belirtirken, şunları söyledi:
?Malatya´dan sonra 2001 yılında atandığım İstanbul´da, C klâsmanına yükselerek, 3. Türkiye Ligi maçlarında görev yaptım. Daha sonra askerlere getirilen hakemlik yasağıyla birlikte hakemliğin sona erdi. 2011 yılında emekli olduktan sonra İstanbul bölgesinde gözlemcilik görevi yapmaya başladım. Ardından, İstanbul İl Hakem Kurulu´na girerek, ?Avrupa Hakem Atama Sorumluluğu´nu üstlendim. Şimdi ise Futbol Federasyonu´nun ?Ulusal Gözlemci´si konumunda futbola hizmet veriyorum.?
Eşi Hicran Özkul´un da Bandırmalı olduğunu belirten Cengiz Özkul, ?Erdek´teki gözlemcilik görevim nedeniyle yöreye, çok sevdiğim Bandırma´ya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı