Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök: ?İzmir´den başarılı sonuçla dönmek istiyoruz?

Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök: ?İzmir´den başarılı sonuçla dönmek istiyoruz?

Erdekspor´un Sportif Direktörü Can Cangök, ?Pazar günü, İzmir´de, Çiğli Belediyespor ile oynayacağımız maçtan da başarılı sonuç bekliyorum? dedi

Erdekspor´un Sportif Direktörü Can Cangök, ?Pazar günü, İzmir´de, Çiğli Belediyespor ile oynayacağımız maçtan da başarılı sonuç bekliyorum? dedi. Bu karşılaşma öncesinde, sakatlıkları nedeniyle Murat Selvi ve Jo-Jo´nun forma giyemeyeceğini belirten Cangök, şu değerlendirmede bulundu:
?Dar bir kadroyla mücadele ediyoruz. Kulübenin de güçlü olması gerekir. İlk yarı maçları tamamlandığında eğer zirvede iyi bir yerde olursak, takımımıza takviye gerekebileceğini düşünüyorum. Yarın, Çiğli Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maçta bizim en önemli dezavantaj, sentetik çim sahadır. Doğal çime alışmamız nedeniyle biraz sıkıntı yaşayabiliriz. Rakibimizde 2-3 iyi oyuncu var. Ama yine de oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. İzmir´den başarılı bir sonuçla döneceğiz.?
Erdekspor´un kadrosunda yer alan tüm oyuncuların uyumlu ve iyi niyetli olmasının, bugüne dek elde edilen başarılarda büyük katkı sağladığını vurgulayan Cangök, ?Bu takım arkadaşlığının bundan sonra da süreceğine inanıyorum? dedi.
CAN CANGÖK, DEDE OLDU
Bu arada Cangök, büyük mutluluk yaşıyor. Erdekspor´un Sportif Direktörü Can Cangök´ün bir torunu dünyaya geldi. Kırmızı-beyazlı takımın sportif direktörünün oğlu olup, Balıkesir´de ticaretle uğraşan Orçun ile eşi Cansu Cangök´ün bir erkek çocukları doğdu. Minik yavruya ?Can Demir? ismi verildi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli