Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdekspor 1 puanı son dakikada kurtardı

Erdekspor 1 puanı son dakikada kurtardı

Bal Liginde her geçen hafta biraz daha zora giren zirve mücadelesi ikinci yarının bu ilk haftasında da kendisini gösterdi.

Bal Liginde her geçen hafta biraz daha zora giren zirve mücadelesi ikinci yarının bu ilk haftasında da kendisini gösterdi.
Her takım gibi Erdekspor`da iyi bir ikinci yarı hazırlığı yaparak çıktığı Uşak deplasmanında tam olarak aradığını bulamasa da son dakikada kazandığı ve gole çevirdiği penaltı ile yine de yenilgi alamdan evine dönmeyi başaran takım oldu.
Uşak şehir stadında Uşak Sportif-Erdekspor arasında ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçın ilk yarısı 0-0 berabere kapandı.
Bu önemli maçın ikinci yarısı golle başladı. Dakikalar 46`yı gösterirken Erdekspor sağ tarafından bir serbest atış kazandı. Serbest atışı kullanan Mehmet iyi bir vuruşla Erdekspor`u deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı.
Golden hemen sonra bu kez dakikalar 49`u gösterirken aynı şekilde ev sahibi takım Uşak Sportif`te ceza alanı dışından bir serbest atış kazandı. Atışı gole çeviren ev sahibi takım maçtaki eşitliği de sağlamış oldu 1-1.
Golden sonra büyük bir orta alan mücadelesi içinde geçen maçın bu kez son dakikalarında goller geldi. Dakikalar 81`i gösterirken ileri bir kontratak sonrası kaleci Gökhan`ın müdahalesine rağmen top ağlara gidince tabela tekrar ev sahibi takımın lehine 2-1 oldu.
Maçın bu skorla biteceği sanılırken Erdekspor`un golü geldi. Baskısını arttıran Erdekspor`un dakika 90`da kazandığı penaltıyı Erdekspor`un golcü oyuncusu Oğuzhan gole çevirerek bir puanın da ışığını yakmış oldu 2-2.
Erdekspor`un 90+3`te ciddi bir atağı yaşandı. Erdekspor`dan Cumali topla buluştuğu gibi kaleciyi de geçip kaleye gönderdiği topun direkten dönmesi, dönen topu bu kez Kutsal`ın topu ağlar yerine dışarı göndermesiyle Erdekspor deplasmandan 3 puanı çıkaramadı.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli