Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdekspor Antrenörü Haydar Akyüz: Hedefimiz önce ilk dört

Erdekspor Antrenörü Haydar Akyüz: Hedefimiz önce ilk dört

Balıkesir Süper Amatör Küme maçlarının tamamlanmasına üç hafta kala ilk dörde yükselen Erdeksporun Antrenörü Haydar Akyüz, lig başlamadan önce hedefledikleri ilk beş takım arasına girme hedefine yaklaştıklarını söyledi.

Balıkesir Süper Amatör Küme maçlarının tamamlanmasına üç hafta kala ilk dörde yükselen Erdekspor`un Antrenörü Haydar Akyüz, lig başlamadan önce hedefledikleri ilk beş takım arasına girme hedefine yaklaştıklarını söyledi.
Geçtiğimiz Pazar günü Erdek 18 Eylül İlçe Stadında, Altınoluk Belediyespor`u 1-0`lık bir sonuçla geçerek, dördüncü sıraya çıktılarını belirten Akyüz, kısıtlı bir kadro ile bu çocuklar bize bu başarıyı getiriyorsa, bunun çok iyi değerlendirilmesini isteyip, 25 Mart Pazar günü Ayvalık`ta Adaspor`a karşı mücadele verecek öğrencilerinin hafta boyunca 8 kişiyle antreman yapabildiklerine değindi.
Takımın en önemli forvetlerinden Aydın Eren`den bu sene 4 maçta faydalanabildiklerine dikkat çeken Akyüz, stoper Onur Batu`nun da yaşadığı sakatlığın uzun sürmesinin oyun planını bozduğunu kaydetti.
Ligin ilk devresinde deplasman da yenildikleri Altınoluk Belediyespor`dan rövanşı aldıklarını anlatan Akyüz, "Altınoluk Belediyespor`lu futbolcuların 90 dakika boyunca sert futbol sergilemelerinin gerekçesini anlayamadım. Zira, maçın ilk devresinde bir futbolcuları kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Diğer futbolcuların sertlik dolu oyunu sürdürmeleri çok gereksizdi. Maçın ikinci devresinde Altınoluk Belediyespor kalecisinin ceza sahası içinde topu tuttuğu halde bizim oyuncumuza kasti tekme atması kesinlikle penaltı ile cezalandırılmalıydı. Maçın hakemleri bu pozisyonu sanırım göremedi. Çok kısıtlı paralarla çıktıkları sahada aslanlar gibi mücadele veren futbolcularımı yürekten kutluyorum. Hedefimize inşallah ulaşırız." dedi.
25 Mart Pazar günü deplasman da oynayacakları Adaspor`u sahaya yenmek için çıkacaklarını ifade eden Akyüz, Ayvalık`tan 3 puanla döndüklerinde ise çalışmaların Play Off`a göre devam edeceğini açıkladı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu