Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdekspor deplasmanda galip

Erdekspor deplasmanda galip

Örnekgazispor: 1 Erdekspor: 2

Bursa ve Balıkesir süper amatör liglerinde oynayan iki takımın Orhangazi Belediyesi Gölspor tesislerinde yaptığı hazırlık maçından galibiyetle ayrılan misafir takım Erdekspor oldu 1-2.
Bugüne kadar oynadığı dört hazırlık maçından iki galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi alan Erdekspor, çıktığı 5. hazırlık maçında oldukça oturmuş bir takım görüntüsü çizdi.
Ve hatta Gaffur`la daha maçın 3. dakikasında kalesinde golü görmesine karşın hemen toparlanıp sağlı sollu güzel kenar atakları ile sanki bir profesyonel takım görüntüsünde oyunu götürürken maçı izleyen seyircilerden de iyi not aldı.
Hazırlık maçlarında ilk kez ilk on birde sahaya çıkan Aydın, bende bu takımda oynarım dercesine hem güzel oynadı hem de maçın 15. dakikasında plase bir vuruşla çok şık bir gol atıp durumu 1-1`e taşıdı.
İlk yarı boyunca ev sahibi takımın sadece bir tek tehlikeli atağı vardı o da gol oldu dersem fazla abartmamış olurum ama gerçekten bu gün Erdekspor sahanın her yerini kullanan, topu iyi çeviren lige hazır bir takım görüntüsü çizdi.
İkinci yarıda her ne kadar yapılan değişikliklerle takımda bir konsantrasyon bozukluğu yaratmış olsa da kısa zamanda toparlanan ve yine sahada baskılı olan bir Erdekspor`u izledik. Bu baskının sonuçlarını ikinci yarıda oyuna giren sağ kanat savunucusu İsmet`in topun gelişine vurarak ağlara gönderdiği topla gördük.
Bu gün saha da ilk kez B.Uğur`u bu kadar istekli buldum ama tüm Erdek sporlu oyuncuların bu modern oyuna katkı verdiklerini söyleyebilirim. Yine bu oyunda bu gün iyi bulduğum bir Maşallah`a da küçük bir parantez açmak isterim. Gerçekten örnek bir yönetici futbolcu rolünde kendisini kutluyorum. Kırk bir kere maşallah.
Sonuç olarak bir hazırlık maçını izledik. Elbette ligin gerçeği farklı olacaktır. Mücadele de farklı olacaktır. Seyirci faktörü de olacaktır. Ama ilk kez bu kadar çok sayıda bir araya gelmiş futbolcuları böylesine ciddi rakipler karşısında iyi bir futbol oyunu düzeyine getiren Talat Evren hocamızı ve ona yardımcı olan Erdekspor teknik heyeti ile yönetim kadrolarını da kutlamak istiyorum.   
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli