Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Erdekspor deplasmandan 1 puan aldı

Erdekspor deplasmandan 1 puan aldı

Edremit Belediyespor: 1 Erdekspor: 1

Erdekspor, deplasmanda karşılaştığı Edremit Belediyespor`la berabere kalarak şampiyonluk şansını son üç maça bıraktı.
Balıkesir Süper Amatör Liginden, Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselme mücadelesi veren Erdekspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Edremit Belediyespor`la 1-1 berabere kaldı.
Başlama vuruşuyla oyuna start veren Edremit Belediyespor`lu futbolcular ilk dakikalarda etkisiz kaldığı maçın ilerleyen dakikalarında ağırlığını hissettirdi. Bu baskı gol getirdi. Hakemin ilk 45. dakikayı bitiren düdüğü ile maçın ilk yarısı 1-0 Edremit Belediyespor`un lehine kapandı.
Maçın ikinci yarısında daha istekli oynayan Erdekspor bu yarıda bulduğu tek golle skoru 1-1` e getirdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım puanları paylaşmış oldu.
En yakın rakibi Edremit Belediyespor`dan 2 puan önde olan Erdekspor, deplasmanda aldığı 1-1`lik sonucun ardından yine aynı puan farkını koruyup liderliği bırakmadı.
BAL Ligine yükselme şansını da son üç maça bırakan Erdekspor, önümüzdeki hafta sonu kendi sahasında Sakaryaspor`u konuk edecek.
Erdekspor`u 2 puan geriden takip eden Edremit Belediyespor ise Bandırma deplasmanın da Etispor`la oynuyor.
Erdekspor haftaya oynayacağı Sakaryaspor`un ardından kalan son iki maçını Altınova Belediyespor`la kendi evinde, Küçükköy Belediyespor`la da deplasman da oynayıp 2012/2013 futbol sezonu sona erecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı