Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspor genel kurulunu yaptı

Erdekspor genel kurulunu yaptı

Şadi Bayraktar yeniden başkan

Erdekspor Kulübü’nün olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden Şadi Bayraktar seçildi.

Erdek Stadı’nda, Ahmet Çitören’in divan başkanlığında yapılan genel kurula kulübün 204 üyesinden 48’i katıldı.

ŞADİ BAYRAKTAR KONUŞUYOR

Yönetimin çalışma raporunu okuyan Kulüp Başkanı Şadi Bayraktar, bu yıl yer aldıkları Balıkesir Süper Ligi’nde sezon öncesinde bir deney yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Deneyimiz, genç oyuncularımızla ligde kalmayı başarıp başaramayacağımızdı. İlk yarıda mücadele ettiğimiz genç kadromuzla puan alamadık. Genç oyuncularımız ezildiler ve hezimete uğradık. Daha sonra çare aradık. Mali durumumuz çok iyi olmamasına rağmen eski futbolcularımızı kadromuza kattık ve yeniden eski Erdekspor olduk. Topladığımız puanlarla ligde kalmayı başardık. Şu anda diğer kulüplere göre mali durumumuz kötü değil. Buna bağlı olarak önümüzdeki transfer döneminde rahat olacağız. Transferde kendimizi şanslı görüyor ve fazla para harcamadan transferin yıldızı olacağımıza inanıyoruz. Bu yıl Süper Lig’deki mücadelemizin yanı sıra liglere 11, 14 ve 18 yaş gruplarında da katıldık. Önümüzdeki yıl, Süper Lig kadromuzda geçen yıl 14 ve 18 yaş grubu takımlarımızda oynayan kardeşlerimiz de katılacak.”

Bayraktar, kulübün ayrıca basketbol ve voleybol branşlarında da çalışmalar yaptığına işaret ederek, “Geçen yıl, bu branşlarda sporcularımızı beden eğitimi öğretmenleri çalıştırmışlardı. Önümüzdeki yıllarda, bu branşlarımızın antrenörlüklerine profesyonel isimleri getireceğiz. Bu yıl da yaz okulumuzu açacağız. Kulübe gelir sağlamak amacıyla belediyemizin de desteğiyle Erdekspor’a paralı otoparklar kazandıracağız” dedi.

Bayraktar, kırmızı-beyazlı kulüpte halen 152 lisanslı sporcunun bulunduğunu sözlerine ekledi.

Genel kurulda Erdekspor’un yeni dönem tahmini bütçesi gelir-gider denk olmak üzere 660 bin lira olarak kabul edildi.

KARIŞIK KONUŞUYOR

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, belediye olarak gençleri spora yöneltmek ve uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan korumak için çaba harcadıklarını, başta Erdekspor olmak üzere bütün amatör spor kulüplerine destek vermeye çalıştıklarını belirtti. Karışık, “Erdekspor’un, önümüzdeki yıl yapılacak takviyelerle ve ağırlıklı olarak Erdekli çocuklarımızla başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

ÇIKRIKÇI UYARDI

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Erdoğan Çıkrıkçı, Erdek’teki gençler arasında son yıllarda ilaç kullanımının çok arttığına dikkati çekti. Çıkrıkçı, “İlaç kullanımı şiddeti artırıyor. Bu gençler ayrıca satış da yapıyor. Bu gençleri halı sahalara ve spora yöneltmek zorundayız” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

Yönetim kurulu için seçime Şadi Bayraktar’ın başkanlığındaki tek liste katılarak göreve getirildi.

Buna göre, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Şadi Bayraktar, Mustafa Karakuş, Hulusi Ay, Haluk Can Turan, Erdoğan Çıkrıkçı, Âdem Çetin, Fatih Payal, Anıl Aydemir, Adnan Eren

DENETLEME KURULU

Denetleme kurulunda ise Mehmet Ali Kılıç, Ali Serdar Gerçel ve Feridun Ayaydın’a görev verildi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdekspor genel kurulunu yaptı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false