Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdekspor, Gönen Ter.Sporu geçemedi

Erdekspor, Gönen Ter.Sporu geçemedi

Erdekspor: 0 Gönen Ter.Spor: 0

Erdekspor`un kendi sahasında oynanan maçta, Erdekspor`un başarılı kalecisi Mustafa adeta devleşti. Mustafa, yerinde yaptığı kurtarışlarıyla takımının mağlubiyetini önleyen isimdi.
Maçı Süper lig hakemlerimizden İlker Meral ile yardımcıları Onur Yoldaş ile Ubeyt Gevşemezoğlu üçlüsü yönetti.
Erdekspor: Mustafa, Uğur, Mesut, Hami, Onur, Berat, Sonat, Ercan, Mehmet, Kayhan, Soner.
Gönen Termalspor: Sertaç, Semih S. , Semih D., Emrah, Cihat, Mert, Lasho, İsmail, Engin, Erhan ve İlkcan on biri ile oynadı.
Kırmızı Kart: Dk.85 Engin
Maçın ilk dakikaları her iki takımın kontrollü oyunuyla başladı. Genellikle Gönen Termal Lasho ile soldan hücumları etkili olurken Erdekspor ise kazandığı topları uzun oynayarak Gönen defansının hata yapmasını bekledi. Özellikle ilk yarıda 30, 38 ve 41. dakikalarda Lasho`nun getirdiği toplar Erdek kalesinde oldukça etkili oldu ancak Erdekspor`un kalecisi Mustafa`nın gününde olması, Gönen`e gol şansı vermedi. İlk yarıda Erdekspor`un net gol fırsatı olarak sadece Soner`in atamadığı tek gol pozisyonu vardı. Maçın ilk yarısı 0-0 kapandı.
İkinci yarıdaGönen Termalspor orta alanda etkiliydi. Bu yarıda da Lasho kullandığı sol kulvarından epey top taşıdı ama Gönen`in forvet hattındaki oyuncular kaleci Mustafa`yı geçemedi. Bu yarıda Mustafa kalesinde adeta devleşti. Bir topu köşeden çıkardı ve top direğe çarpıp dışarı çıktı. Maçın son 15 dakikasında Gönen yorulurken bu kez ve ev sahibi takımın atakları artmaya başladı. Maçın son on dakikasında oyundaki heyecan daha da arttı. Bu dakikalarda ileri bir Erdek atağında topu götüren Mehmet`e sert giren Engin kırmızı ile oyun dışında kaldı. Karşılıklı ataklarla geçen son dakikalarda gol olmayınca oyun başladığı gibi 0-0 tamamlandı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı