Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdekspor Göz Doldurdu

Erdekspor Göz Doldurdu

Bal Ligi temsilcimiz Erdekspor, Balıkesir Süper Amatör Küme takımlarından Gönen Belediyespor ile Erdek 18 Eylül Stadında özel maç yaptı.

Bal Ligi temsilcimiz Erdekspor, Balıkesir Süper Amatör Küme takımlarından Gönen Belediyespor ile Erdek 18 Eylül Stadında özel maç yaptı. Bal Ligi temsilcimiz Erdekspor, Balıkesir Süper Amatör Küme takımlarından Gönen Belediyespor ile Erdek 18 Eylül Stadında özel maç yaptı.
Sezonun başlamasına sayılı günler kala ortaya konan oyunla, takım iskeletlerini arayan iki ekipten Bal Ligi temsilcisi Erdekspor; Gökhan, Aptullah, Osman, Hurşit, Arda, Ahmet, Serhat, İsmail, Cumali, Emin ve Oğuzhan tertibinde çıktığı karşılaşmada tek oyuncu değişikliği yaptı. Kırmızı beyaz sahil efsaneleri 2. yarıda forvetin sol kanadında oynayan Oğuzhan`ın yerine oyuna Futsal`ı alırken, Gönen Belediyespor: Bekir, Semih Sezen, Aral, Serhat, Semih Deniz, Cihat, Remzi, İsmail, Olcay, Soykan, Semih Deniz ve Halil tertibinde çıktığı karşılaşmanın ikinci yarısında Kaleci Serdar, Defansta Metehan, Yekta, forvette Sezai, Volkan ve Oğulcan`ı oyuna dahil etti.
Karşılaşmanın ilk dakikaları her iki ekibin karşılıklı atakları ile sürerken, Erdekspor`dan Ahmet 40. dakikada Gönen Belediyespor ceza yayının önüne geldiğinde sert plase ile topu ağlarla buluştu 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla biterken, 2. yarı Gönen Belediyespor 6 değişiklik yaparak oyuna devam etti. Karşılaşmanın 2. yarısı yeni başlamıştı ki Erdekspor`un yeni sezondaki gol umudu Cumali skoru 2-0`a taşıyan golü attı. Gönen Belediyespor`un süper amatör lig için gençlerle umut verirken Bal Ligi temsilcimiz Erdekspor skordan çok takım oyununa ağırlık verdi. 
Erdek`te oynanan özel maçı, Erdekspor eski antrenörü Altan Kurtbaş, Edincikspor Antrenörü Hasan Demir, Bandırmaspor Futbol İzleme Kurulu Başkanı Süleyman Takunyacı ve beraberinde Bandırmaspor yardımcı antrenörleri ile Erdekspor, Balıkesirspor ile Kayserispor`un formalarını başarıyla giymiş eski milli futbolcumuz Tayfun Türel izledi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli