Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdekspor iki profesyonel ismi kadrosuna kattı

Erdekspor iki profesyonel ismi kadrosuna kattı

BAL Ligi 8. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erdekspor, TFF 2. ve 3. Ligi, PTT 1. Ligi, Süper Lig ile milli takımlarda forma giyen Süleyman Fatih Şenle anlaştı.

BAL Ligi 8. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erdekspor, TFF 2. ve 3. Ligi, PTT 1. Ligi, Süper Lig ile milli takımlarda forma giyen Süleyman Fatih Şen`le anlaştı.
Erdekspor`un diğer transferi ise Mustafa Er`di. Polatlı Bugsaşspor`dan transfer edilen Er, TFF 2. Lig, PTT 1. Lig ile Süper Ligde forma giydi.
Futbola Gaziantepspor`da başlayan Süleyman Fatih Şen (35), Türkiye Genç Milli Takımı için oynamaya başlamasıyla Bursaspor`la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzaladı.
1999-2000 sezonunda as takım kadrosuna alındı fakat forma şansı bulamadan oyun tecrübesi edinebilmesi için Kasım 1999`dan sezon sonuna kadar Ünyespor`a kiralandı.
Profesyonel kariyeri: Bursaspor, Ünyespor, Konyaspor, Sakaryaspor, Karşıyaka, Orduspor, Kocaelispor, Giresunspor, Mersin İdmanyurdu ve Şanlıurfaspor`la devam etti.
Millî takım kariyeri; 19 kez milli takımlara çağrılan Süleyman Fatih Şen, 5 kez Türkiye U-18, 8 kez de Türkiye U-21  forması olmak üzere toplam 13 kez milli formayı giydi.
24 Ocak 2014 tarihinde ise Erdekspor`la sözleşme imzalayıp amatöre dönüş yaptı.
Mustafa Er (34), futbola Bursaspor alt yapısında başladı. Profesyonel kariyeri; Bursaspor, Konyaspor, Denizlispor, Bugsaşspor ile devam etti.
TFF 2. Lig, PTT 1. Lig ve Süper Ligde forma giyen Mustafa Er, Erdekspor`la imzaladığı sözleşme ile amatöre dönüş yaptı.
Yeni transferler hakkında bilgi veren Erdekspor Kulübü Başkanı Metin Tırık, BAL Lig 8. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erdekspor`un grubunda en güçlü şampiyon adayı olduğunu göstermesi bakımında bu iki transferin gerekliliğine dikkat çekti.
Taraftarları maçlara davet eden Tırık, sezon sonunda şampiyon takımın Erdekspor`un olmasını temenni etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli