Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekspor kaleci Mustafa ile anlaştı

Erdekspor kaleci Mustafa ile anlaştı

Balıkesir Marmara Gurubu 1. Amatör küme ekiplerinden Erdeksporun, Erdek Belediyespor A Genç takımı kalecilerinden Mustafa Tokdemir ile anlaştığı ve genç kaleciyle yakın zamanda sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Balıkesir Marmara Gurubu 1. Amatör küme ekiplerinden Erdekspor`un, Erdek Belediyespor A Genç takımı kalecilerinden Mustafa Tokdemir ile anlaştığı ve genç kaleciyle yakın zamanda sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Bu yıl, Balıkesir Süper Amatör Kümeye yükselme mücadelesi vereceği açıklanan Erdekspor`un, transfer çalışmaları sürüyor. Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, takımı süper amatör kümeye çıkarmak için çalışmaların başladığını söyleyip, geçen yıla kadar Erdek dışında başka takımların formasını giyen, Erdek`li futbolcu kardeşlerimize Erdekspor forması giydirmek için kolları sıvadıklarını vurgulayıp, A takım dışında gençler kategorisinde de tüm maçlara katılacaklarını kaydetti.
2010/2011 futbol sezonunda Erdekspor`un kalesini koruyacak olan Mustafa Tokdemir kim?
1992 yılında Erdek`te doğdu. Kaleciliğe 2006 yılında Erdek Belediyespor B Genç takımında başladı. 1 yıl sonra, A Genç takımın 1. kaleciliğine yükseldi. 2008/2009 futbol sezonunda, Erdek Belediyespor`un A takımında 2. kaleci olarak sahaya çıktı. Yedek kaleci olarak kulübede yerini alırken, bu sene Edremitspor`un kalesini koruyan Abdullah Kılıç`ın arkasında yedek olarak bekledi. 2009/2010 sezonunda forma giymeyen Tokdemir, Erdekspor`dan gelen kalecilik teklifini kabul etti. Genç kaleci yaptığı açıklamada, kendisine ilk kucak açan spor kulübü Erdek Belediyespor`un yönetim ve teknik heyetinin yardımlarının inkar edilemez olduğunu belirtip, Allah kısmet ederse bu yıl Erdekspor`un kalesini başarıyla koruyacağını ifade edip, hedefinin Erdek çocuğu olarak profesyonel liglerde yer almak olarak açıkladı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı