Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdekspor Kamptan döndü

Erdekspor Kamptan döndü

Bal ligi temsilcimiz Erdekspor, Kartepe kampından ilçeye döndü.

Bal ligi temsilcimiz Erdekspor, Kartepe kampından ilçeye döndü. 
Kartepe Kampı sonu izne ayrılan teknik ekip ve futbolcular, 6 Eylül Cuma günü Erdek`e dönerek öğle sonrası antremanı için toplanacaklar.
Erdek`teki kampın adresi değişti
Erdekspor, ilçedeki çalışmaları esnasında konakladığı Günbatımı Tatil köyündeki konaklamasını sonlandırdı. 
Erdekspor`lu teknik ekip ve sporcular izin dönüşü Öğretmenevinin karşısındaki Yosun Otel`de kampa girerek, tüm sezon boyunca burada konaklamayı sürdürecek.
İşletmenin diğer sosyal olanaklarından da yararlanacak olan kırmızı beyazlı ekip hafta sonu Erdek`te Gönen Belediyespor ile özel bir karşılaşma yapacak.
Sahil efsanesinin sezon hazırlıkları ve hazırlık karşılaşmaları bunlarla sınırlı kalmayacak. Erdekspor, Gönen Belediyespor`la yapacağı özel maçın ardından Bandırmaspor ile Bal ligi takımlarından Çanspor`la özel maça çıkacak.
Erdekspor`dan BAL Ligine yükselme gecesi
Balıkesir Süper Amatör Kümede geçen yılın şampiyonu Erdekspor`un, Bal ligine terfi etmesi, ilçede yaz sezonunun başlamasından dolayı şampiyonluk kutlamaları geçekleşememişti.
Erdekspor Kulübü Başkanı Metin Tırık, şampiyonluk kutlamalarının yapılması için yönetim kurulu olarak aldıkları karar uyarınca, Erdekspor`un şampiyonluk balo tarihini 18 Eylül olarak belirledikleri açıkladı.
18 Eylül tarihinin aynı zamanda Erdek`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü tarihi olduğunu hatırlatan Tırık, kırmızı beyaz sahil efsanesinin şampiyonluk balosunun Agrigento Otel`de düzenleneceğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli