Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdekspor, Küçükköy önünde şampiyonluk vizesi bekliyor

Erdekspor, Küçükköy önünde şampiyonluk vizesi bekliyor

acaBalıkesir Süper Futbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta kendi evinde Altınovaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan, ancak ligin son haftasına liderlik koltuğunda giren Erdekspor, ligin son maçını Küçükköy Belediyespor deplasmanında

acaBalıkesir Süper Futbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta kendi evinde Altınovaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan, ancak ligin son haftasına liderlik koltuğunda giren Erdekspor, ligin son maçını Küçükköy Belediyespor deplasmanında geçirecek.
Grupta hâlen Erdekspor ve Edremitspor, 58 puana sahip bulunuyor. Ancak Erdekspor, ilk yarıda Erdek`te, Edremitspor`u 1-0 yenip, ikinci yarıda deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalması nedeniyle ikili averajla liderlik koltuğunda oturuyor.
Edremit Belediyespor, ligin son haftasında, kendi evinde oynaması gereken Sakaryaspor maçını, rakibinin ligden çekilmesi nedeniyle hükmen kazanıp, üç puan alacak ve Erdekspor`un, Küçükköy Belediyespor deplasmanında puan yitirmesini bekleyecek. Bu gerçekleşirse Edremit Belediyespor, şampiyon olarak BAL`a yükselecek. 
Pazar günü saat 14.00'te, Küçükköy'de oynanacak Küçükköyspor-Erdekspor maçını çok kalabalık bir Erdekspor taraftarının izleyerek, takımlarına destek vermesi bekleniyor. Bu arada Sakaryaspor maçını hükmen kazanması nedeniyle Edremit Belediyespor`un maçı olmamasına paralel şekilde Edremit seyircisinin de Küçükköy`e akarak, Küçükköyspor`a destek vereceği tahmin ediliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli