Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Erdekspor, ligde kalmak için Burhaniye Belediyespor ile play-off maçı oynayacak

Erdekspor, ligde kalmak için Burhaniye Belediyespor ile play-off maçı oynayacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta yer alan Erdekspor, ligdeki son iki maçını pazar günü Bozdoğan Belediyespor deplasmanında, daha sonra ise Erdek'te Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta yer alan Erdekspor, ligdeki son iki maçını pazar günü Bozdoğan Belediyespor deplasmanında, daha sonra ise Erdek’te Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Bu maçlar, kırmızı-beyazlı Erdekspor için formalite niteliğini taşıyor. Ancak, bu iki formalite maçının tamamlanmasının ardından Erdekspor, statü gereğince, ligde kalıp kalmayacağını belirleyecek maçı büyük bir olasılıkla Burhaniye Belediyespor ile oynayacak. Son iki haftanın tamamlanmasından sonra ileri bir tarihte, Balıkesir Ali Hikmetpaşa sahasında oynanacak karşılaşmayı kazanan takım, BAL Ligi’nde mücadele edecek.
Konuyla ilgili düşüncelerini aldığımız Erdekspor Genel Kaptanı Süleyman Oruç, şunları söyledi:
“Grubumuzda oynayacağımız son iki maç formaliteden öteye geçmeyecek. Bilindiği gibi, grubumuzda üç Balıkesir takımından Sındırgı Belediyespor, üst sıralarda yer alarak, ligde kalmayı garantiledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise bizim de altımızda kalarak küme düştü. Bizim ise kümede kalıp kalmayacağımızı, büyük bir olasılıkla Burhaniye Belediyespor ile Balıkesir’de oynayacağımız play-off maçı belirleyecek.”
Önümüzdeki yıldan başlayarak alt yapıya daha çok önem vereceklerini vurgulayan Oruç, “Bu konudaki çalışmalarımızı da şimdiden başlattık” dedi.
BAL 8. Grup’ta, içinde bulunduğumuz 2014-2015 sezonunun bitmesine iki hafta kala şampiyonluğu garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor ise 3. Türkiye Ligi’ne yükseldi.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false