Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdekspor Teknik Direktör Ünlü ile anlaştı

Erdekspor Teknik Direktör Ünlü ile anlaştı

Bal Ligi Takımlarından Erdeksporun Teknik Direktörü Maksut Ünlü oldu. 2013/2014 futbol sezonu Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Erdekspor Teknik Direktör Maksut Ünlü ile sözleşme imzalandı.

Bal Ligi Takımlarından Erdekspor`un Teknik Direktörü Maksut Ünlü oldu.
2013/2014 futbol sezonu Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Erdekspor Teknik Direktör Maksut Ünlü ile sözleşme imzalandı. 
İmza töreninde konuşan Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık, 3. Ligi hedeflediklerini belirterek, hedeflerine ulaşmak amacıyla çalıştıklarını söyledi.
Tırık, yeni sezona 3. Lig hedefiyle çıktıklarını ifade ederek, "2012-2013 sezonunda yapmış olduğumuz kongre sonrası yönetim kurulumuza yeni isimler katıldı. Daha güçlü bir yönetim oluşturduk ve yeni arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda mutlak hedefimiz 3. Lig. Bu doğrultuda çalıştırdığı birçok kulüpte başarılar yaşayan Maksut Ünlü hocamızı takımın başına getirdik. Hocamızın deneyimiyle takıma büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Erdekspor yönetimi olarak hocamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 
Teknik Direktör Maksut Ünlü, gelecek sezonda 3. lige yükselmek istediklerini kaydederek, "Yeni sezon dolayısıyla yapılan çalışmalar içerisinde yönetimin bireysel olarak yaptıkları fedakarlığın bilinci içerisindeyiz. Profesyonel anlamda istediğimiz birtakım isteklerin de anında yerine getirilerek yapılması kolay bir şey değil. Bizler bunun farkındayız. Hedefimiz bir üst lige çıkmaktır. Bunun için çok çalışmak gerekiyor. İhtiyacımız olan bazı mevkilere gerekli transferleri yapacağız. Amacımız oynadığımız lige renk katmak olacaktır." dedi.
İmza töreninde, Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Üreten, Efkan Cica, Ceyhun Mırız, Tarık Anık, Erdekspor Yardımcı Antrenörü Soner Çete ile Muhasebeci Hasan Tınaz hazır bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından Ünlü, resmi sözleşmeyi imzaladı.
Maksut Ünlü kimdir?
1957 yılında Edirne-Bostanlı Beldesinde doğdu. Uzun yıllar yeşil sahalarda top koşturan Ünlü, futbola ilk adımını Pendikspor`da attı. Düzcespor, Galatasaray, Kırklarelispor, Darıcaspor, Eskişehir Hava Gücünün formalarını giydi. 1994 yılında oynadığı Pendikspor`da faal futbol yaşamına son verdi.
1998 yılında başladığı teknik direktörlüğü yaşamında sırası ile Darıca Gençlerbirliği, Pendikspor, Eskişehirspor, Kastamonuspor, Karabükspor, Ofspor, Tavşanlı Linyitspor ve Beykozspor`u çalıştırıp son olarak 20 Ekim 2011 ile 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında yine Pendikspor`u çalıştırdı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli