Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspora iki yeni transfer

Erdekspora iki yeni transfer

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Erdekspor ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Erdekspor ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.
Erdekspor futbolcularından Osman Kürşat Duman, Emin Erol ve Hurşit Velioğlu ile teknik kadronun isteğiyle karşılıklı anlaşılarak  sözleşmeleri fesih edilirken BAL Ligi temsilcimiz Feyzullah Hardal  (stoper) ve Ekrem Vatansever (sağ bek)  ile sözleşme imzaladı. 
İnegölspor`dan transfer edilen Ekrem ve Eskişehir Demirspor`dan takımımıza kazandırılan Feyzullah resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başladılar. 
Erdekspor Kulübü başkanı Metin Tırık "günde çift idmanla ikinci devre için hazırlıklarımız devam ediyor. Takımımıza yeni katılan isimler oldu. Yollarımızı ayırdığımız kişiler oldu. Ancak biz daha da güçlenerek ikinci devreye şampiyonluk hedefiyle başlayacağız. Giden arkadaşlarımıza bugüne kadar vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyor ve yollarının açık olmasını diliyoruz. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz."
Ara transfer dönemi için 3 oyuncu ile daha görüşmelerin sürdüğünü belirten başkan Tırık "transfer dönemi henüz bitmedi. Bundan sonrada iki veya üç futbolcu daha alabiliriz. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var. Kısa bir süre sonra bunlarda netleşecektir" dedi.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false