Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Erdekspor-Ocaklarspor maçı bugün

Erdekspor-Ocaklarspor maçı bugün

Sezonun ilk maçını farklı bir skorla kazanan Erdekspor, ikinci resmi maçına yarın çıkıyor. Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Erdek 18 Eylül İlçe Stadında yarın oynanacak olan Erdekspor-Ocaklarspor maç saatini 14:00 olarak belirledi.

Sezonun ilk maçını farklı bir skorla kazanan Erdekspor, ikinci resmi maçına bugün çıkıyor.
Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Erdek 18 Eylül İlçe Stadı`nda yarın oynanacak olan Erdekspor-Ocaklarspor maç saatini 14:00 olarak belirledi.
Erdekspor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, Erdekspor forması altında ter döken gençlere ilçe halkının sahipleneceğinden şüphesi olmadığını kaydedip, Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana Erdekspor`un formasını giyen gençlere destek veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a teşekkür etti.
Erdekspor formasını başarıyla giyen gençlerin hepsini, bizim çocuklarımızdır şeklinde değerlendiren Arslan, geçen hafta Bandırma 600 Evlerspor maçıyla başlayan maçların sporseverlerce takip edilmesinin sevindirici olduğunu ifade ederek bugün ilçemiz stadında karşılaşacak iki dost ve kardeş takımlarının mücadelesinin centilmence geçmesi dileğinde bulunup, tüm sporseverleri  oynanacak Erdekspor-Ocaklarspor maçını seyretmeye davet etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli