Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekspor´un briç başarısı

Erdekspor´un briç başarısı

Bursa elemelerinde ikinci oldular

2019 yılı Güney Marmara Kulüpler Briç Şampiyonası´nda Erdekspor Kulübü Derneği, ikinci olma başarısını gösterdi.

Ülkemizin her yerinden 27 kulübün katılımıyla Bursa´da gerçekleşen bölge elemelerinde birinciliği Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü Derneği briç takımı kazandı.

Bursa elemelerinde Erdek Ekin Kitabevi´nin destek verdiği Erdek briç takımı Ahmet Arpat, Recep Şaban Uğur, Şakir Dikmen, Gül Gökçe, İrfan Yazar, Edip Aydın ve Âkif Dağdelen´den oluştu.
Birinciliği Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, ikinciliği Erdekspor Kulübü Derneği, üçüncülüğü Geyvespor Kulübü Derneği, dördüncülüğü Körfez Yarımcaspor Kulübü Derneği ve beşinciliği Balıkesir Briç İhtisas Spor Kulübü´nün elde ettiği elemelerde Bandırma Briç Spor Kulübü Derneği on dokuzuncu sırada yer aldı.

Bursa´daki elemelerde ikinciliği elde ederek Balıkesir ilindeki kulüpler arasında en iyi dereceye ulaşan Erdek briç takımı, temmuz ayında Lüleburgaz´da yapılacak Türkiye finallerine katılacak.
Bursa elemelerinde ikinci olma başarısını göstererek ilk kupasını kazanan Erdekspor Kulübü Derneği´nin başarısı Erdek´te de mutluluk yarattı.

Erdekspor Kulübü, geçen yıl Emin Şentürk ve İlknur Meriç´in katkılarıyla zeka ve akıl oyunu olarak tanımlanan briç dalını da bünyesine almıştı.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdekspor briç başarısı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli