Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdeksporun kalesi geçilmez

Erdeksporun kalesi geçilmez

Erdeksporun 2010/2011 futbol sezonunu tamamladı. Sezonun ilk devresinde kalesinde sadece 3 gol gören kaleci Tokdemir, maç sırasında başka şeyler düşünürsen başarılı olamazsın açıklamasında bulundu.

Erdekspor`un 2010/2011 futbol sezonunu tamamladı. Sezonun ilk devresinde kalesinde sadece 3 gol gören kaleci Tokdemir, maç sırasında başka şeyler düşünürsen başarılı olamazsın açıklamasında bulundu.
2010/2011 futbol sezonunun ilk devresinde Erdekspor`un kalesinde sadece 3 gol yaşandı.
Balıkesir Marmara Gurubunda mücadele eden takımımız Erdekspor, ilk yarı boyunca kalesinde sadece üç gol gören tek takım olma özelliğini taşıyor.
2010/2011 sezonunda yakaladığı başarıyla çıkış yakalayan Erdekspor`da, bu başarının en önemli mimarı şüphesiz kaleci Mustafa Tokdemir (18). Maçlarda sergilediği performansla büyük beğeni toplayan başarılı file bekçisi, kalesini adeta gole kapadı. İlk devrede sadece 3 gol yiyen Tokdemir, bu sezon resmi müsabakaların tamamında forma giydi. Erdek Belediyespor`un alt yapısından yetiştiğini hatırlatan Tokdemir, kaleciliğin alt yapı eğitimini çok iyi aldığını belirtti.
Takım arkadaşlarının `Yıkılmaz Kaleci` unvanıyla çağırdığı Tokdemir, başarılı olmanın sırrını, maç sırasında oyunun dışında hiçbir şey düşünmeyip, çok iyi konsantre olarak açıkladı.
Yaşının genç olmasını kendisi için avantaj olarak niteleyen genç kaleci, hedefinin Erdekspor`un önce süper amatöre yükselmesi, burada forma giyip kendisini gösterdikten sonra, daha üst liglerde forma giymek olarak işaret etti.
Diğer yandan takımın kaleci antrenörü Sedat Geren ise, yaptığı açıklamada, kendisinin Ocaklarspor`da başlayan Erdekspor`la devam eden 13 yıllık kaleci antrenörlüğü tecrübesini gençlere aktarmak için çalıştığını ifade etti.
Erdekspor`un kalesinin Erdekspor`un alt yapısından yetişen 20 yaşındaki Müslüm Okumuş ile Erdek Belediyespor`un alt yapısından yetişen 18 yaşındaki Mustafa Tokdemir`e emanet edildiğini vurgulayan Geren, her iki kalecinin çok yetenekli olduğunu ama çalışmalara aynı ciddiyet içinde devam etmesi gerektiğini hatırlatıp her iki kalecinin Erdek`li olmasını büyük kazanım olarak değerlendirdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli